- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
McJames
senior tag
válasz
.:Wise Man:. #18 üzenetére
Azért kétlem, hogy egy ilyen processzor tartós 60-70 C fokot érne el, plusz mindezt megspékelné egy kis UV-fénnyel...
-
McJames
senior tag
Na, és most leszek mocsok-szemét. Még egyszer elolvastam digicat hozzászólását és jót nevettem. Tehát a mondat - végre - helyesen így hangzik:
''Az LCD felületén bonyolult integrált áramköröket hoztak létre a Sharp és a SEL által közösen kifejlesztett continuous grain silicon (CGS) technológia felhasználásával.'' -
McJames
senior tag
Már bocsánat The Tom, de szerintem is érdemes volt. Ez itt - a Prohardver - végül is egy médium, még ha elektronikus is, és mint ilyen, ha egy irományt a hír vagy cikk kategóriában jelentet meg, akkor az legyen helyes magyar nyelven olvasható. Hibázni persze lehet, de javítani is. Ezért ép eszű ember nem fog utálkozni vagy más szájtot kedvencként megjelölni, sőt... :)
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged