- Milyen TV-t vegyek?
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Félkörpanorámás Thermaltake ház, ezúttal faberakással
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
McJames
senior tag
válasz
.:Wise Man:. #18 üzenetére
Azért kétlem, hogy egy ilyen processzor tartós 60-70 C fokot érne el, plusz mindezt megspékelné egy kis UV-fénnyel...
-
McJames
senior tag
Na, és most leszek mocsok-szemét. Még egyszer elolvastam digicat hozzászólását és jót nevettem. Tehát a mondat - végre - helyesen így hangzik:
''Az LCD felületén bonyolult integrált áramköröket hoztak létre a Sharp és a SEL által közösen kifejlesztett continuous grain silicon (CGS) technológia felhasználásával.'' -
McJames
senior tag
Már bocsánat The Tom, de szerintem is érdemes volt. Ez itt - a Prohardver - végül is egy médium, még ha elektronikus is, és mint ilyen, ha egy irományt a hír vagy cikk kategóriában jelentet meg, akkor az legyen helyes magyar nyelven olvasható. Hibázni persze lehet, de javítani is. Ezért ép eszű ember nem fog utálkozni vagy más szájtot kedvencként megjelölni, sőt... :)
Aktív témák
- KOORUI 27E6QC 27" QHD 165Hz ívelt gamer monitor hibával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG LS49AG950NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- HP OMEN Transcend - 32", OLED, 3840 2160, 240Hz, G-SYNC, FreeSync, 0,03ms, HDR - Új - Eladó!
- Samsung Odyssey Neo G7 4K Gamer Monitor
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest