- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
Aktív témák
-
Még 1 dolog! Miért nem látszik az ''Eredeti hír'' felirat és miért nem látszanak a hozzászólások a hír alatt??
-
Den
veterán
Volt egy vetélkedő a mohácsi találkozón, ahol Parci kérdéseket tett föl, mi meg nem tudtunk válaszolni, így végül én nyertem a díjat, az integráltsággal kapcsolatos beszólásommal (ha jól emléxem), aminek az volt a lényege, hogy addig integrálnak mindent mindenbe, hogy a végeredmény az lesz, hogy a proci tetején nem fémkupak lesz hanem lcd kijelző...
-
Den
veterán
Hoppá! Miért is nyertem az apogee sapkát mohácson? Na asszem ebből per lesz. csak azt nem tudom hány millió dollárra pereljem őket?
-
Tuti! Ez a tendencia nagyon tetszik. Mondjuk egy fél centi vastag monitort kifejezetten szívesen látnák az asztalomon...
Persze ennek nem a processzoroknál van jelentősége, hanem a felbontásnövelésnél. Ha ez gyártásra kerül, búcsút mondhatunk az eddigi 1024*768 és hasonló felbontásoknak, hanem kb. 10szereződni fog ez a szám. Másrész a válaszidő is drasztikusan csökken. Jól hangzik.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest