- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
Még 1 dolog! Miért nem látszik az ''Eredeti hír'' felirat és miért nem látszanak a hozzászólások a hír alatt??
-
Den
veterán
Volt egy vetélkedő a mohácsi találkozón, ahol Parci kérdéseket tett föl, mi meg nem tudtunk válaszolni, így végül én nyertem a díjat, az integráltsággal kapcsolatos beszólásommal (ha jól emléxem), aminek az volt a lényege, hogy addig integrálnak mindent mindenbe, hogy a végeredmény az lesz, hogy a proci tetején nem fémkupak lesz hanem lcd kijelző...
-
Den
veterán
Hoppá! Miért is nyertem az apogee sapkát mohácson? Na asszem ebből per lesz. csak azt nem tudom hány millió dollárra pereljem őket?
-
Tuti! Ez a tendencia nagyon tetszik. Mondjuk egy fél centi vastag monitort kifejezetten szívesen látnák az asztalomon...
Persze ennek nem a processzoroknál van jelentősége, hanem a felbontásnövelésnél. Ha ez gyártásra kerül, búcsút mondhatunk az eddigi 1024*768 és hasonló felbontásoknak, hanem kb. 10szereződni fog ez a szám. Másrész a válaszidő is drasztikusan csökken. Jól hangzik.
Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 27GP850-B / 27" / 2560x1440 / 165Hz - 180 Hz OC , 1ms / Nano IPS / NVIDIA G-Sync
- SAMSUNG (LS34C650TAUXEN) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- AOC Q3279VWFD8 - 32 col 1440p IPS LCD 75hz
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- SAMSUNG (LS43CG700NUXEN ) 43" 4K 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest