- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Egér probléma
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Atibók élőben 7500hoz 8500hoz 9000hez és 9700hoz volt/van szerencsém. Így azt hiszem alkothatok képet. nVből TNT/GF2/GF3 volt amivel volt dolgom.
Atival az egyetlen komolyabb szívás egy régi driverrel a CS volt (én nem vagyok fan, de akié a kártya annak ez kellett :) )
Nem a levegőbe beszélek.
Atlantis : Az nV nem arról híres, hogy beismer mindent. Amikor már kénytelen beismerni, vagy úgy érzi növelheti a szimpátia mutatóját vele, nah akkor beismeri.
A sok nV driverből nagyon sok hibás, ha megnézitek. Persze van sok jó is csak fel se tűnik az arány, mert volt időszak, hogy minden napra jutott egy Detonátor...
(persze ha valakinek ez jó szórakozás akkor elnézést, én igazán nem akarom elrontani az örömét)
De nem tudom miért nem lehet elfogadni, hogy változnak az idők. Ha valaki teszem azt egy éven keresztül betonstabil, nagyon gyors drivereket irt mindenféle bug nélkül, az nem jelenti azt, hogy 10 év múlva is ezt teszi. Akárhogy is nézem újabban mind hardver mind szoftver fronton problémák vannak nV-vel, és ez tény, csak van aki nehezen fogadja ezt be.
Én nem akarom megsérteni az nVseket. Lehet egy év múlva épp fordított lesz a helyzet. De most nem áll jól az nV szénája.
Aktív témák
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Formula-1
- Apple iPhone 17 - alap
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone Air - almacsutka
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest