Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
De bizony kell (legalább is az én mobilomon igen), és kártyafüggetlen telefonom van.
A nagyobb baj az hogy saját digitális aláírást nem lehet telepíteni a keystore-ba, csak max hackelt firmware esetén, azt pedig nem teszek fel elvből. Pedig akkor lehetne aláírni a progit saját aláírással (minden megvan hozzá a fejlesztői eszközben) és működne is. Nemértem miért hagyták ezt a lehetőséget ki. Állítólag újabb mobilokban már lehet saját kulcsot is telepíteni
[Szerkesztve] -
polip
addikt
régóta van m600i-m, de még nem láttam soha ennek szükségét...ettől független perze nem rossz dolog
-
DarkByte
addikt
Ilyen ''ne kérdezzen rá ezerszer a fájl hozzáférésre'' patch-et kidobhatnának más telókhoz is, pl. az én kis k750i-mhez is. Többek között ez akadályoz abban hogy valamilyen memóriakártyáról olvasó progit írkáljak (pl. komolyabb ebook olvasó)
Több 100 ezer forintom meg nincsen digitális aláírásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Lexus, Toyota topik
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Autós topik
- Formula-1
- Metal topik
- Vicces videók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest