- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
De bizony kell (legalább is az én mobilomon igen), és kártyafüggetlen telefonom van.
A nagyobb baj az hogy saját digitális aláírást nem lehet telepíteni a keystore-ba, csak max hackelt firmware esetén, azt pedig nem teszek fel elvből. Pedig akkor lehetne aláírni a progit saját aláírással (minden megvan hozzá a fejlesztői eszközben) és működne is. Nemértem miért hagyták ezt a lehetőséget ki. Állítólag újabb mobilokban már lehet saját kulcsot is telepíteni
[Szerkesztve] -
polip
addikt
régóta van m600i-m, de még nem láttam soha ennek szükségét...ettől független perze nem rossz dolog
-
DarkByte
addikt
Ilyen ''ne kérdezzen rá ezerszer a fájl hozzáférésre'' patch-et kidobhatnának más telókhoz is, pl. az én kis k750i-mhez is. Többek között ez akadályoz abban hogy valamilyen memóriakártyáról olvasó progit írkáljak (pl. komolyabb ebook olvasó)
Több 100 ezer forintom meg nincsen digitális aláírásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Google Chrome
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Napelem
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Nokia 8 Sirocco 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest