Aktív témák
-
flinta
tag
2500+ felett eddig sem nagyon érte meg XP-t vásárolni, de most már abszolút értelmetlen.
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
az a 3500+ kezd szimpatikus lenni :) már csak az nForce4-es, full extrás Gigabyte lapot kell megvárnom...
-
klepto
addikt
Miért eröltetik ennyire az A64-et, és hol késnek a Soket 939-es procik :F Mikor lesznek azok elérhető árúak, és mikor fognak kihalni, a Soket 423-as P4 foglalat sorsára jutni, a Soket 754-es próbálkozás ? Egyáltalán miért éri meg a 754-es A64-be beruházni, amikor a végleges a 939 lesz :F És mikor lesz érdemes foglalatot válltani ? Majd ha végre elérhetőek lesznek a PCI Express kártyák, és a DDR2 :F
-
lac019
tag
és ez a 2500+-osra is igaz lesz szerintetek, hogy drágább lesz? Mondjuk ma mikor néztem már drágább volt, a múlt heti áránál. Csak egy hónap múlva akartam venni új procit, hmm :(
-
-
Frank83
csendes tag
Jó hogy az amúgy is drába procik árát levitték, de szerintem még így is drágák! :(((
Az meg egyszerűen lenyűgöző, hogy ami meg jó áron volt azt meg feljebb vitték! :(
Ezek az ''okos'' processzor gyártók...
Bár engem nem hat meg különösebben, amúgy is P4-et akarok venni :U -
viharhozo
addikt
Nem 5 perc lesz, mire ez begyuruzik hozzank, de a 3400+ mostantol eleg jo vetelnek tunik, nyar vegen be is szerzek egyet.
-
ptiboy
senior tag
dejó h. mostanába terveztem new proc beszerzését, és persze nem 64bitest :O
-
poci76
aktív tag
Vagy csökkentik az XP termelési volumenét a 64 bites cuccok mennyiségének növelésének érdekében, és így akarják elérni, hogy csak annyit rendeljenek tőlük XP-ből, amennyit gyártanak.
-
[lAyCsI]
addikt
Ez azért érdekes hogy az új széria darabjai olcsóbbak a kifutóé pedig drágábbak lesznek...
Kiváncsi lennék hogy miért:F -
erdoke
titán
A S939 FX-53 és a 3800+ ára között tovább nőtt az árkülönbség, így még kevésbé éri meg az FX. S940 FX nem lett yoó olcsó? :D
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Wii U
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Villanyszerelés
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ÚJ Intel Core Ultra 5 245KF 4,2GHz 24MB LGA1851 BOX 3év
- Intel Core i7-12700K BOX LGA1700, 12/20 mag BONTATLAN, 3ÉV
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest