Új hozzászólás Aktív témák
-
kaktusz0906
tag
Szia!
Oké köszi. Lenne még egy olyan kérdésem, hogy az lehet e memória hiba, vagy valami alaplapi memória vezérlési hiba, hogy például ha az rfactorral játszom hiába van megfelelő fps em, akár 80 130 is megvan, és mégis be be szaggat. Meg olyat is csinál hogy ujabb játékokban, pl crysis 2, battlefield 3 ahogy fordulok az egérrel a kép kicsit torzul valahogy ugy tudnám jellemezni hogy pl nézek egy tárgyat vagy embert és egy vagy tobb vonalban elcsuszik a kép. Videokártyát kizárnám, mert a régivel is csinálta.
-
kaktusz0906
tag
válasz
Martin2004 #15 üzenetére
Igen, ezeket ismerem, csak az a baj hogy én nemtom be lehet e állítani ugy hogy játék közben mutassa nekem, mert eddig csak ugy tudtam megnézni, hogy alt tabbal kilépek. Meg az everest azt írja ki, hogy ddr2 800, de zárójelben az van hogy 400 mhz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest