- TCL LCD és LED TV-k
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- NiMH akkumulátor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scream007
őstag
de nekem nw van
mert prescott nem kell, mert a radiátor köszöni szépen megvan rásegítés nélkül is.
nem baj, mindenki próbálja és meglátja, én sem hittem el ahogy ti sem hiszitek csak mikor kipróbáltam.
nem hiába kerül a cl2es corsair 1.5x annyiba mint a cl3as.
cl2 powaaaaaaa -
Scream007
őstag
jó így persze hogy gyorsabb lehet.
tesztekben.
de gyakorlatban nem.
vagyis én éreztem a gyorsulást mikor a gyári 3-4-4-8(valami noname brand isten tudja mináél volt ez a default) at 2.5-3-3-7re tettem. azonos 430as órajelen.
jó persze ennek akkor van értelme igazán, ha például tudod hogy a ramod vége pl:485, de ezt csak cl3ba bírja, míg ha 460on hajtod akkor cl 2.5et is viszi.
én inkább a cl2.5et választanám ennyi.
én is ledöbbentem menyni különbség van.
szerintem mindenki probálja ki 2-2-2-5öt 400on(hogy a standardnál maradjunk), utána tegyen be 1 brand 3-3-3-8as ramot, és megtudja mi a különbség gyorsaságba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Medence topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest