Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Ha a ketyerében linux alapú cucc fut, a gyártó köteles közzétenni a teljes forrást. Az nem véletlen, hogy egyes eszközökön annyira egyszerű fw-t cserélni, ezeket már beperelte a szabad szoftver közösség (valamelyik képviselője) és nyertek.
Ideértve az asus-t is. A gpl-ből adódóan az fw cseréje nem lehet illegális, legfeljebb a gyári támogatást nem kapod meg később hozzá.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
neduddki
nagyúr
HI!
Felre erted, ha megdoglik akkor tok mindegy a sok fejleszto, az pedig a dlinkes cuccokra az utobbi min3 evben igencsak jellemzo:- (((
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
ngabor2
nagyúr
az #1-ben linkelt kép a 1160-as, legalábbis mind a leírás, mind más oldalak szerint. épp azért tettem be, mert a cikk képén 4 lan port led látszik, ami nincs összhangban a cikkel.
bambano: az, hogy ezesetben hivatalosan is támogatják a hackelését, nem kell mindenféle ''féllegális'' helyekről beszerezni a fw-t hozzá. azért tettem idézőjelbe a féllegálist, mert imho sehol nincs tiltva a fw-csere, csak a gyártó nem igazán segít a cserében. -
bambano
titán
Az ilyen cuccok igen jelentős százaléka nyílt forráskódú szoftvert futtat. Mi ebben a hír?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
waterman_
aktív tag
4 lan oldali port kell hogy legyen azon. a cikkben a képen látszik 1-2-3-4 felirat. az #1 hozzászólásban linkelt képen meg csak 1-2 látszik. akkor valamelyik készülék nem a DAP-1160 -as..
[Szerkesztve]..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe..
-
neduddki
nagyúr
HI!
Fantorpikus es ez majd segit abban, hogy ne dogoljon meg gyfojtaban a vas alatta, ehhh;- (((
udv
neduddki
mod: csak magyarazna ma el vki, hogy hol, mikor csesztek el???https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
ngabor2
nagyúr
-
-
rdi
veterán
végre egy eszköz, amit bármilyen kérdésre lehet ajánlani
Fej! Tor! Potroh!
-
klambi
addikt
azért ez durva lesz..miket lehet vele majd művelni...
mint mikor a linksysen linux volt..."Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
ngabor2
nagyúr
[link]
jobban illene, ezen látszik, hogy csak 2 lan port van. (mindjárt keresek jobbat is).
monnyuk nem értem, hogy miért kellett a másik 2-t lehagyni róla...
az is érdekes, hogy a dlink oldalán nincs erről szó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest