- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Steam Deck
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
-Devil-
aktív tag
Részben igazad van, az NForce2-es lapok tényleg kényesek egy picit. A haverom rakott össze magának egyet, és én is összedobtam egyet az unokaöcséimnek. Mindkettő Asus A7N8X lap, bennük egy AMD 2500+. Ő napokig szórakozott, mire összeált a gép, én egy délután alatt összeraktam az egész gépet (az övébe csak a lapot kellett beletenni, amit én csináltam az darabokban volt). Vagy mázli, vagy töketlenség. :DD Ahogy én látom a helyzetet: Az Nforce2 lapok ugyan kényesek, az összerakásnál és az első indításnál lehetnek vele gondok, de utána megy mint a távirat. :D
Amúgy igazad van a via-s lapok is jók, én már két éve hajtok egy KT133A-s lapot, és semmi gondom sincs vele, stabil és gyors (igaz tegnap lemerevedett párszor, igaz nem csodálom, elég meleg volt a gépházban). Eddig minden új eszközt zokszó nélkül bevett első próbálkozásra. Legutoljára egy SCSI vezérlőt kapott, a telepítésére tényleg lehetett mondani, hogy Plug & Play :D (Nem Plug & Pray :((( ), semmi fennakadás, minden egyből ment.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő