Aktív témák
-
zgobolos
csendes tag
Na most elolvastam miket irtatok.
Tehat:
1) melynomo: alul van, de ne varj csodat. tenyleg nem szol sehogy az egesz. egyebkent a melynyomon kivul van meg 4 hangszoro benne. A backspace billenytyu nalam rezeg mint allat, ha zenet hallgatok, de hat tokeletes notebookot meg nem lattam.
2) anyag: muanyag.
3) melegedes: szerintem nem melegszik nagyon, bar nekem egy 2.4/533 fityeg benne. Telen egyebkent jol tud jonni, ha a kezmelegnel melegebb a billenytyuzet.
4) suly 3,4 kilo. vegul is nem nehez. Ha azt nezzuk hogy egy 1600x1200 lcd-vel szerelt gep legalabb a ketszerese
5) a 17-es display jo szolgalatot tesz nekem, mert:
5.1) a lakasom kicsi, es nem akarok nagy tv-t venni, szamitogepnek sincs hely. ha egy meterrol nezek rajta videot, tok jo a kep, megfeleloen nagy es szelesvasznu
5.2) programozo leven szeretem a nagy felbontast. raadasul ez szeles, es ha valaki irt mar hosszu programsort, akkor erzi az elonyet (tudom, nem szep a hosszu sor, de ha igy alakul...).
Most jol elfelejtettem mit irtatok meg :)
--
zg
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest