- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
robyeger
üzenetére
En nem akartam 8 magnal kevesebbrol beszelni, teljesen mas dolog 4 core-nal megtomni a buszt, mint 8 core-nal. Mivel elvileg holnap kijon a vambol a Clovertownos gepem, igy mostmar majd eloben tudom vizsgalni.
Mivel már a nagyobb órajelű Woodcrest-ek is 1333 FSB-sek, egyértelmű, hogy majd a Clovertown-oknál is min. annyi lesz. Lehet hogy desktop platformra szánt Kentsfield maggal kevered?
Nem keverem, es ez nem igy mukodik, a Clovertownban 2 chip van egybe tokozva, ezert mindkettot ra kell kotni ugyanarra a buszra, egyelore nem sikerult megoldaniuk csak 1066-on a mukodest. De meg nincs is kiadva, ugyhogy addigra lehet, hogy meg lesz oldva 1333-on is. De egyelore nincs, es ebben az allapotban az a mondas, hogy nem varnak nagy benchmark eredmeny novekedest, hiaba a tobb core, mert nem lesz nekik eleg adat. Persze a benchmarkok leginkabb az ujsagirokat erdeklik, engem meg leginkabb az, hogy az en proggim hogy fut, szal majd meglatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Spórolós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő