Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Looney
csendes tag
nem csoda a támogatás időtartama, ez a legjobban sikerült winfos amit eddig
sikerült kiadni, sajnos nemrégen töröltem a 64bites verziót, csalódás na..
sztem készítsenek egy jó xp 64et megfelelő támogatással, meg maradjon a 32 bites és a vista mehet kukára. -
tkazmer
addikt
Ez nagyon jó hír....ugyan profom van, de örülok, hogy ilyen sokáig lesz terméktámogatás...valahogy én a vistat nem venném meg, tekintve, hogy amelyik elég újítást tartalmaz nekem, annak olyan a hardverigénye, hogy valószínűleg drasztikusan csökkentené a notim akkumlátoros üzemidejét. És különben sem a winnek, hanem az egyéb alkalmazásoknak vettem olyan hardvert, amilyet.
-
Thomas1
addikt
Ennek én is örülök, valahogy nem látom a Vistában azt a lehetőséget, hogy megérje lecserélnem a jól működő XP-m. Igen, ez az első olyan windows, amiről sajnos, vagy sem, jókat kell mondanom. Talán még a 2000 volt használható, de az játékokhoz nem volt a legjobb választás. A 98SE elment, de utána az XP szinte megváltás volt. Milleniumot inkább nem fejtem ki.... NT pedig nem nekem készült.
-
törölt tag
na en orulok ennek a hirnek
nem terveztem a vistara valo atallast, vasarlast meg foleg nem...
eleg volt nekem az xp-t megvenni jo dragan...
majd 2010-ben atallok a vistara occsoe -
Gregorius
őstag
A vállalat támogatási gyakorlata szerint minden termékhez – akár üzleti, akár otthoni felhasználásra szánják – jár ún. alaptámogatás a kiadástól számított 5 évig.
Pontosabban az azonos termékvonal következő termékének megjelenésétől 2 évig, de összesen legalább 5 évig. Az XP esetében a Vista késése miatt a +2 év van érvényben, így összesen kb. 7 évre jön ki a mainstream support. Plusz ezen határidő lejártával indul az 5 év extended support.
A pontosság kedvéért.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Eredeti játékok OFF topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Linux kezdőknek
- BestBuy ruhás topik
- Medence topik
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Lenovo,15,6"FullHD IPS,Ryzen5(8x3,5Ghz)Vega 8 +540 VGA(2x2GB),12-20GB RAM,256-512GB SSD,jó akku,
- Nintendo switch OLED
- Ryzen5 8400F/ 32GB DDR5/ RTX4070/ 1TB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest