- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- CES 2025: AI a grillsütőben
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Apple notebookok
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
- iSO -
tag
Lehet, hogy nem tudom számszerűsíteni, aláírom,hogy hatalmas befektetés, de ilyen ár/érték arány mellett a soha nem fog megtérülni… Előbb-utóbb úgyis olcsóbban kell adni, sajnos a technika fejlődik, a technológia elavul és koránt sem biztos, hogy teljes mértékben megtérül.
(Ilyenkor vannak az árukapcsolások)
Szolgáltatói oldalról nézve, ha esik, ha fúj bele kell vágni, mert a konkurencia úgyis megteszi… Lépést kell tartani, mert a gyengébb elbukik.
A lényeg… Szeretném, ha eljönne az az idő, mikor nem 1 GB lesz az adatkorlát a számomra lélektani határ 10.000 HUF/hó összeg mellett.
Amúgy meg amit leírtál sem egyszerű befektetés... És nem csak anyagi oldalról.
iSO -
Goose-T
veterán
Ettől függetlenül még nincs fogalmad arról, mennyibe kerül egy mobil infrastruktúra kiépítése. Ez nem éppen arról szól, hogy televerek egy termet routerekkel és szerverekkel, és lefektetek pár optikai kábelt.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
- iSO -
tag
Tudod, teljes mértékben tisztában vagyok a fejlettségi és kiépítetteségi szinttel, valamint ismerem az eladott/rendelkezésre álló sávszélesség üzletpolitikáját is, mivel rendszergazdaként dolgoztam egy internetszolgáltatónál.
Az igazat megvallva a mondandómból kimaradt, hogy tudom, hogy csak idő kérdése, de már ideje lenne, hogy költséghatákony megoldásként tartsuk számon a mobil szélessávot is.
Míg valamely piaci tényező nem indokolja természetesen nem lesz radikális változás, üzletileg butaság lenne. A sportolók sem döntik meg nagyságrendekkel saját rekordjaikat, mindig csak egy kicsit…
Remélem helyre tettem a kapsigálni valódat.
iSO -
nagyúr
Tudod, az a baj, hogy az ilyen hozzászólásokat azok írják, akiknek fingjuk nincs a dolgokhoz.
Miért kínálná neked szinte ingyen azt, amibe a cég milliárdokat fektet? Csak hogy neked jó legyen, nemde?
A másik az, hogy a hálózat fejlettsége egyelőre gyenge. Ha 1500Ft-ért adnák neked a korlátlan sávszélt, akkor nekiugranál, mint másik 500e ember. És akkor le is fulladt az egész.
Kezdesz valamit kapisgálni?Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
- iSO -
tag
Igen, de a telken nincs hálózat.. Amúgy emg van Picimaci HSDPA adapter, szal ennyi..
Amúgy szerintem elfért volna rajte egy ''oldschool'' WAN port
Másrészt Magyarországon nem fog elterjedni, míg a szolgáltatók a horror.com-ról tölik le az áraikat az 1 GB/hó letöltési limetes szolgáltatásuk mellé.
iSO -
TexT-BoY
addikt
Nekem tetszik, a kérdés csak az hogy midemelett a szolgáltatókl milyen áronm adnak lehetőséget kihazsnálni.. Ha jó áron van pl jó dolog ha a telekre kiviszi az ember..
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
cannibal
senior tag
Ennek van valami gyakorlati haszna?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér