- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
2001 volt biztos? Csak mert egy ilyennél már én is itt voltam (el is veszett valamelyik topicom), és az adataim szerint én 2001-ben még nem voltam itt... Mindegy, régen volt.
Normális lap kéne hozzá, igen, és normális áron is! (nem 50K körül...) -
Male
nagyúr
Ilyen garantáltan nincs. Egyrészt vannak desktop lapok hozzá, csak drágán (maga a gyártó se alacsony árkategóriás + a meglehetősen drága Intel mobil chipsetet használják). Másrészt az Intelnek rohadtul mindegy, hogy a drágán eladott Pentium M procijával mit kezdenek.
Amúgy se ''szabhat meg'' az Intel ilyeneket, mert akkor jönne megint egy vizsgálat ellene, amit nem nagyon szeretne...
MégOFFabb: ''Regisztrált 2001-01-01 00:00, azaz 1765 napja'' Ezt meg hogy csináltad?
[Szerkesztve] -
Male
nagyúr
Vagy reklámköltségnek könyvelik ezeket... végülis folyton bekerülnek a hírekbe vele.
aXXon: Pentium4 és Pentium M megy akkor bele (nem mobil P4). Ráadásul az akkor is egy megbízhatóbb megoldás, mint ez. Persze ha valakinek az a mániája, hogy ''Ma P4-em legyen vagy A64-em?'', annak tényleg jó lehetőség
Inkább gyártanának olcsó, csak Pentium M-hez való alaplapot -> ha ezt a kártyát ki tudták hozni ennyiért, akkor a teljes lap se kerülne többe 20K-nál talán. Márpedig annyiért jó üzlet lenne. -
Male
nagyúr
50 dollárért az átalakítókártya van vagy egyben az egész? Ha csak az átalakító, akkor nem valami jó üzlet, mert annyi az ASUS féle átalakító is...
Új hozzászólás Aktív témák
- ddr4 2x16gb min. 3200mhz keresek!!!
- Corsair VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- Új/bontatlan/bolti garis G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz CL28(!!!) XMP + EXPO
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- SK Hynix 2x8GB so-DIMM DDR4 RAM 3200 mhz zsír új, laptopból szedve
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 mini 64GB 100% (3 hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest