- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Projektor topic
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
parandroid #15 üzenetére
2001 volt biztos? Csak mert egy ilyennél már én is itt voltam (el is veszett valamelyik topicom), és az adataim szerint én 2001-ben még nem voltam itt... Mindegy, régen volt.
Normális lap kéne hozzá, igen, és normális áron is! (nem 50K körül...) -
Male
nagyúr
Ilyen garantáltan nincs. Egyrészt vannak desktop lapok hozzá, csak drágán (maga a gyártó se alacsony árkategóriás + a meglehetősen drága Intel mobil chipsetet használják). Másrészt az Intelnek rohadtul mindegy, hogy a drágán eladott Pentium M procijával mit kezdenek.
Amúgy se ''szabhat meg'' az Intel ilyeneket, mert akkor jönne megint egy vizsgálat ellene, amit nem nagyon szeretne...
MégOFFabb: ''Regisztrált 2001-01-01 00:00, azaz 1765 napja'' Ezt meg hogy csináltad?
[Szerkesztve] -
Male
nagyúr
Vagy reklámköltségnek könyvelik ezeket... végülis folyton bekerülnek a hírekbe vele.
aXXon: Pentium4 és Pentium M megy akkor bele (nem mobil P4). Ráadásul az akkor is egy megbízhatóbb megoldás, mint ez. Persze ha valakinek az a mániája, hogy ''Ma P4-em legyen vagy A64-em?'', annak tényleg jó lehetőség
Inkább gyártanának olcsó, csak Pentium M-hez való alaplapot -> ha ezt a kártyát ki tudták hozni ennyiért, akkor a teljes lap se kerülne többe 20K-nál talán. Márpedig annyiért jó üzlet lenne. -
Male
nagyúr
50 dollárért az átalakítókártya van vagy egyben az egész? Ha csak az átalakító, akkor nem valami jó üzlet, mert annyi az ASUS féle átalakító is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Milyen program, ami...?
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- SörcsaPH!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest