Hirdetés
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proszalac
csendes tag
szevasztok!
én egy pinnacle 300i PCTV kártyát használok. kábelhálózat híján a sugárzott adokat veszem. az egyetlen gondom, hogy teljesen rendszertelenül néha az adás nagyon szaggatott. a gép képességei nem indokolnák (AMD 2,6+,512 Mb, 128 Mb video). lehet ez antena probléma (beltéri házilag fabrikált antennát használok)? hol tudnék vételre alkalmas antennához jutni?
A másik probléma a hozzá mellékelt szoftver. Pinnacle Media Center. írtó gagyi...sajnos az ingyenes Chris tv-vel viszont nem produkál hangot (integrált AC97 hangk). Egyébkjént elégedett vagyok...
-
cyclops
csendes tag
Én nem vagyok megelégedve a Pinnacle-al. Vettem egy USB-s tunert (e100) a hozzáadott szoftver nem működött win alatt. A legfrissebb sem igazán (hang nem volt). Linux alatt (!) sikerült működésre bírni és használni, de akkor meg kiderült, hogy a 450-500 MHz feletti adásokat sokkal rosszabbul veszi mint a tök régi PCI-os Pinnacle PCTV Studio kártya. Ennyit erről.
-
sekli
addikt
szerintem nagyon jo...

A Pinnacle-lel nagyon meg vagyok elégedve... -
adavid
csendes tag
Elnéztem

-
adavid
csendes tag
A kisérleti fázison már túljutottunk, érdemes megnézni az Antenna Hungária kínálatát:
https://www.antennadigital.hu/
-
balco
aktív tag
Pesten (Szabadsághegy?) és a Kab hegyi torony körzetében megy a kisérleti adás, ha jól tudom m1, m2, Duna. 2-3 éven belül valami EU direktíva szerint kötelező lesz áttérni az országos analóg sugárzásról erre. Várjuk! Utálom a buta TVműsort, de a vonaton meccset nézni király lehet

-
Gamma
tag
Szimpatikus ketyere ... kar h nalunk meg nem igazan terjedt el ... (gyanitom a kozeljovoben nem is nagyon fog
)
Apropo: A hazai bevezetesrol (ugy tudom pl. m1 sugaroz igy) tud valaki valamit ? -
bumper
senior tag
jó cucc
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OLED TV topic
- Formula-1
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- PlayStation 4
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 5070 MT, i5-9500, 16GB RAM/256GB SSD, DVD-RW, garancia, számla!
- CASIO Edifice EFK-100D-3A Automata mechanikus
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)