- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proszalac
csendes tag
szevasztok!
én egy pinnacle 300i PCTV kártyát használok. kábelhálózat híján a sugárzott adokat veszem. az egyetlen gondom, hogy teljesen rendszertelenül néha az adás nagyon szaggatott. a gép képességei nem indokolnák (AMD 2,6+,512 Mb, 128 Mb video). lehet ez antena probléma (beltéri házilag fabrikált antennát használok)? hol tudnék vételre alkalmas antennához jutni?
A másik probléma a hozzá mellékelt szoftver. Pinnacle Media Center. írtó gagyi...sajnos az ingyenes Chris tv-vel viszont nem produkál hangot (integrált AC97 hangk). Egyébkjént elégedett vagyok... -
cyclops
csendes tag
Én nem vagyok megelégedve a Pinnacle-al. Vettem egy USB-s tunert (e100) a hozzáadott szoftver nem működött win alatt. A legfrissebb sem igazán (hang nem volt). Linux alatt (!) sikerült működésre bírni és használni, de akkor meg kiderült, hogy a 450-500 MHz feletti adásokat sokkal rosszabbul veszi mint a tök régi PCI-os Pinnacle PCTV Studio kártya. Ennyit erről.
-
sekli
addikt
szerintem nagyon jo...
A Pinnacle-lel nagyon meg vagyok elégedve... -
adavid
csendes tag
Elnéztem
-
adavid
csendes tag
A kisérleti fázison már túljutottunk, érdemes megnézni az Antenna Hungária kínálatát:
https://www.antennadigital.hu/ -
balco
aktív tag
Pesten (Szabadsághegy?) és a Kab hegyi torony körzetében megy a kisérleti adás, ha jól tudom m1, m2, Duna. 2-3 éven belül valami EU direktíva szerint kötelező lesz áttérni az országos analóg sugárzásról erre. Várjuk! Utálom a buta TVműsort, de a vonaton meccset nézni király lehet
-
Gamma
tag
Szimpatikus ketyere ... kar h nalunk meg nem igazan terjedt el ... (gyanitom a kozeljovoben nem is nagyon fog
)
Apropo: A hazai bevezetesrol (ugy tudom pl. m1 sugaroz igy) tud valaki valamit ? -
bumper
senior tag
jó cucc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini PC
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged