Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
válasz
hypno skate
üzenetére
Egy éve még FX5200-zal nyomultam.
Most a PCI-Exes alaplapom miatt váltanom kellett, na mondok vegyünk valami finomat. Óccsóért (25k) beszereztem egy FX 6800-at, rá passzív hűtést, és asszem egy-másfél éven belül nemigen lesz további költségem VGA-ügyben.
Így lehet megspórolni azt a havonta elbukott 5-10'000 Ft-ot egy VGA-n.
Vegyük figyelembe, hogy az új játékok mind csilivilik, de spec. nekem valahogy jobban bejön, ha egy játékot élmény játszani. Akkor is ha csak 800*600-ban fut, és pixelhegyekből áll. Aligha én vagyok a célközönsége az új kártyáknak.
Nagy kedvencem a Transport Tycoon már a 4MB-s Virge ''3D lassítón'' is gyönyörűen futott. -
rudi
nagyúr
válasz
hypno skate
üzenetére
Kétlem, hogy olyansok tininek lenne annyi zseb (és egyéb) pénze, hogy félévente újravegye a teljes hardverarzenált. Anyuka-apuka még nyugaton is egy jólirányzott tockossal díjazza a ''kellene 500 USD VGA-ra'' jellegű bejelentéseket. A nagyobb tuningosok inkább önálló keresettel rendelkező, de családot még nem alapított fiatal felnőttek, akiknek bőven van pénzük ilyen dolgokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Gumi és felni topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Most a PCI-Exes alaplapom miatt váltanom kellett, na mondok vegyünk valami finomat. Óccsóért (25k) beszereztem egy FX 6800-at, rá passzív hűtést, és asszem egy-másfél éven belül nemigen lesz további költségem VGA-ügyben.