Aktív témák
-
Mice_007
tag
Nem egy tomegcikk, es a wacom telleg a legjobb ilyen tablet teren. Nekem egy graphire 2 van, kellemesen hasznalhato, igaz nem tul nagy. Ezek a dragabb cuccok tenyleg nagyon jok tudnak lenni, az ilyen trust meg genius a nyomaba se erhet sztem, legalabbis amikor par eve vettem ezt, lenyegeben eg es fold volt a difi.
-
Yaye
őstag
Uhhh... elég húzós ára van. De a Wacom tényleg elég patinás név tablet témában. Mindig is szerettem volna egy ilyesmit, de nem csak olyan pici boríték méretűt, hanem tényleg legalább A4-est, amire már lehet tényleg klasszul rajzolni. Ahogy elnézem ez egy ideig álom is marad. Pedig azt hittem ezeknek az ára is jelentősen csökkenni fog idővel. :(
-
Male
nagyúr
Az árakat elírtátok, vagy tényleg ennyibe kerülnek ezek (ez ilyen nagy márka)?
Korábban akartam venni valami hasonlót, de azok sokkal olcsóbbak voltak (10-25e volt az áruk), mondjuk azok Genius (vagy Trust?) márkájúak voltak. Végülis nem vettem, mert a kicsik túl kicsik voltak, a nagyobbak meg túl drágák, főleg ahhoz képest, amennyit én használnám.
Aktív témák
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest