Aktív témák

• pip

aktív tag

válasz erdoke #64 üzenetére

''Előbbi csoportnak az Anandteches teszt szerint korrekt ellenfele a Celeron D''

a teljesitmenyukkel nincs baj, de szerintem akkor lennenek korrekt ellenfelek ha arban is ellenfelek lennenek.

Athlon XP 2600+ mar $76 aron elerheto mig a hasonlo teljesitmenyt nyujto Celeron D-335 legolcsobban $122. Durvan 60%-al dragabb. Ellenfelnek tehat ellenfel, de nem korrekt. Egyelore. Hiszen lehet, hogy csak azert ilyen draga mert meg uj.

A Duronokkal pedig nincs miert osszehasonlitani oket, mert azok meg tul olcsok. Nem egy kategoria. Az 1.8 Duron mar $40 alatt is elrheto, ez fele sincs a legolcsobb Celeronnak, es nem hiszem hogy sokkal gyengebben muzsikalna.

Mindezt nem elfogultsagbol mondom, hiszen semmi eloiteletem nincs a Celeronokkal szemben, volt mar nekem is cerkam igen regen (366@456 MHz rulez), amely az akkori mezonyben igen jo ar/teljesitmeny aranyt nyujtott es nagyon meg voltam vele elegedve. Sajnos mindig is a zsebem volt az egyik legfontosabb szempont ha szamgepet kellet vennem :(

[Szerkesztve]

Aktív témák