- OLED TV topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
HarryPlotter #124 üzenetére
Mennyiér osztják ezeket és hol?
-
janati
őstag
válasz
Hát ez akkor nagyon király!!!
Az AMD most felkötheti a gatyót az olcsó árszegmensben... -
maszat
senior tag
válasz
Hőmérsékletek?
-
barko
tag
válasz
HarryPlotter #126 üzenetére
Na, az enyém sajnos nem .Bár azt hiszem nem a proci hibája, 175-ös FSB-vel alapfeszen megy, 180-nál már a Memtest egyfolytában hibát jelez. Gyanítom, hogy a ''Brand'' memóriák a ludasak, bár elvileg 400-asak. De az is lehet, hogy az Asus P4P8X, amely elvileg megbírkózik a 800-as FSB-vel, de ki tudja, még soha nem volt próbálva.
-
HarryPlotter
tag
válasz
thx. :)
mivel olyan helyen dógzom ahol tudok válogatni ez esett be...
De az ált. tapasztalat hogy alapfeszen szinte mnd megy 800-as FSB-vel(3.6Ghz). Mármint a 2.4-esek... -
Docci
senior tag
válasz
Wow ,nem semmi tuning. :C
-
HarryPlotter
tag
válasz
_Volkovy_ #123 üzenetére
üdv. most vettem egy 2.4-es celeronD-t. Zalman CNPS7000A-CU-val alapfeszen 3.8Ghz-en teker 211Mhz-es(quad pumped=844Mhz) FSB-vel.hm.asszem eléggé impresszív. előtte egy northwood 3.0C@3.45Ghz-es cumóm volt, kb egyszinten vannak sebességre, talán a 3.0C@3.45 egy lehelettnyivel gyorsabb. Rippelésnél a Celeron D brutális, no ez az a terület ahol nem számít hogy mennyi az annyi...
-
janati
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #116 üzenetére
Hátigen...:P
Csak rákerestem a témára, mivel én tegnap szembesültem a dologgal... A boltba, ahol szoktam vásárolni, tegnap bementem, nézelődök, lámlám a polcon: ''Celeron D''. Hátmondom ez meg mi a szösz?
A doboza tetszik...:D
Van már ilyen valakinek?? Mit tud ez?? -
janati
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #114 üzenetére
:D
-
Router
őstag
na most asztán van ám örülés celeron d haha!
Aszongyák sokan hogy a mostani celeronokat nem lehet tuningolni ahozképest a 2.6-osom ment már 3GHz fölött is stabilan deazért örülök hogy lesz mál az athlonnak versenytársa!!! -
Gismo
addikt
Hmm?
Northwood P4-hez képest mit tud? -
Gismo
addikt
Várhatóan mt tud ez a Cerka?
Esetleg teszt valahol?
THX! -
DonLeo
senior tag
válasz
venember83 #106 üzenetére
ki nem? :DDD
-
parandroid
félisten
válasz
venember83 #105 üzenetére
ugye-ugye? aszitted csak poén az a turbo-gomb, mi? :D
egyébként én most is szívesen látnék egy ilyet a gépemen, ami harmadára veszi az órajelet, ezzel együtt lejjebb nyomja a fogyasztást és a hőtermelést is, és így neadjisten elmenne passzívan is a proci, vagy valami jelképes 500-as ventifordulatszámmal. zenehallgatáshoz, filmnézéshez, internetezéshez, szövegszerkesztéshez, ilyesmikhez simán elég lenne.
játéknál meg videószerkesztéshez meg turbo-gomb on! :DDD
a legszomorúbb az, hogy laptopoknál már van valami ilyesmi. :(
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
válasz
parandroid #55 üzenetére
Tudtam, hogy turbo nelkul csokken az orajel, de eddig te vagy az elso es egyetlen aki mondott 1 okot, hogy miert jo is ez, gratulalok!:C
-
parandroid
félisten
megnéztem mindkét tesztet, többet keresgélni most lusta vagyok, és különben is dolgozni kéne. :(
a lényeg az, hogy úgy néz ki, hozza ez az új celeron, amit elvárnak (várunk) tőle, és mindezt úgy, hogy egy árban van a régebbi nw celeronokkal (xbitlabs szerint), amik nem igazán álltak a helyzet magaslatán - ezzel együtt nem voltak azok rossz procik. tudom, nekem is volt. szerettem. ha mindezekkel együtt meg tudná tartani az nw cel tuningpotenciálját, kaszálhatna. de kicsit félek ettől a prescott-magtól ilyen téren. -
maszat
senior tag
Itt van az X-bit labs cikke: [L]http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/celeron-d.html[/L] Elég részletes
Igazából egy valami zavar: [L]http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/celeron-d_6.html[/L]
A 2,53 2,66 és 2,8 GHz-es Celeron D is elméletileg 73 W-ot termel. Ehhez két kérdésem volna:
1. Hogyan fogyaszthat ugyanannyit a 3 proci különböző órajelen?
2. Hogy tud a Prescott 10 fokkal jobban melegedni, ha csak 6 %-al több áramot vesz fel (52 ill. 62 fok)?
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alkoholista nevelde
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Tőzsde és gazdaság
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest