Hirdetés
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
Új hozzászólás Aktív témák
-
OTIS_
tag
Utolsó UP.
-
OTIS_
tag
UP!

-
OTIS_
tag
Esti UP!
-
OTIS_
tag
Nemtudja valaki, hogy az új catalystben bennevan-e már a digital vibrance opció? Olvastam valahol a közelmúltban, hogy 5.6 tól felfelé már bennük lesz Radiance néven... Gyorsan lecseréltem a tökéletesen működő Atitraytoolsomat, felraktam az 5.6 , 5.9 meg ilyeneket vagy 5 félét amit csak találtam és egyikben sem találtam se Radiance-t , se Digital vibrancet
.
Egyébként szerintem teljesen felesleges (kivéve hogyha ''akad'' otthon hdtv, de nekem olyan sose lesz...) a CP meg a ControlCenter is, mert atitraytools nálam 10x hamarabb betöltődik winfos bootolásnál, és sokkal gyorsabb, egyszerűbb is, ráadásul overclockolni is nagyon jó!
Egyedül a Radiance/digital vibrance miatt raktam volna fel, de azt meg nem találtam egyikben sem, szal mostmár óvatos vagyok, valaki aki már felraktam plz nézze meg, hogy van e benne ilyen. Előre is köszi.
-
bzoley
veterán
Ezt megjegyzem. A CCC-t nem ismerem, nem tlálkoztam még vele a .net miatt. Azt viszont gyűlölöm. Kerülök minden olyan programot amihez fel kell tenni. Eddig csak problémákat okozott, akárhányszor felkerült a gépre. Bár lehet, hogy azóta már normálisan működik. De akkor sem értem, miért erőltetik, szemmel láthatóan halott dolog.
-
Hun'reeth
őstag
Én már nagyon régóta azt várnám az ATI -tol, hogy driverből normálisan megoldható legyen a felbontásokhoz adott frissítési frekvencia rendelés. Hiába.

Amúgy tényleg nem megy ki a Netre a CCC.
A cp meg jobban bejön amúgy. -
Tsunami73
tag
Sziasztok !
Felraktam az új 6.1 catalistot,de azeverest ezt írja ki.
Telepített illesztőprogramok ati2dvag (6.14.10.6587 - ATI Catalyst 5.12)
A CCC pedig ezt.
Illesztőprogram csomag verzió 8.205-060104a-029602C-ATI
CATALYST® Version 06.1
Szolgáltató ATI Technologies Inc.
2D illesztőprogram verzió 6.14.10.6587
2D illesztőprogram-fájl elérési útvonala System\CurrentControlSet\Control\Video\{3AA20488-041D-4FC8-B338-D5901DD8CC8D}\0000
Direct3D Verzió 6.14.10.0362
OpenGL Verzió 6.14.10.5529
CATALYST® Control Center Version 1.2.2195.38647
AIW/VIVO WDM NSP illesztőprogram verzió 6.14.10.6326
Az 5.12 miért írja az everest,most akkor nem 6.1?
[Szerkesztve] -
ATI = szánalom ...

Írom ezt annak ellenére, h a 9800pro után egy rövid 6600GT-s kirándulás után ismét ATI-zok (AGP-be nem volt alternativa, csak x800pro).
A CCC egy bugos, lassu, összehányt vicc(ill. ahogy fentebb olvasom képmprogram is?). A régi control centert sem zártam a szivembe, atitraytoolozok helyette, de ez a CCC már tényleg katasztrofa ... ha leáll az ATT fejlesztése, akkor ujabb érv, h ne vegyek ATI kártyát...
Tehát most kiegyensulyozott az ATI termékpaletta: béna hw mellé otrombán giccses szoftver.
Hajrá, így lehet ám hamar csődbe jutni ... -
Pharaoh
aktív tag
Én az 5.10-nél nem tettem eddig fel újabban, az ennél újabbaknál nekem valamiért szinházmódban minden filmet összenyomva nyomott ki TV-re. Ha 4:3-as volt a film, akkor is lett alul és felül fekete sáv. Tud erre valaki valami megoldást?
-
-
nahát. Ezekután végleg csak a drivert fogom letölteni, es mas beallitoprogit hasznalok. Hihetetlen. Miért nem lehet emellet parhuzamosan a sima control panel-t is fejlesztgetni...
Juteszembe, Control Panel-t valami regebbi verzional nem lehet kulon letolteni driver nelkul? Mert akkor bespajzolnek
-
Fori23
őstag
Engem az is zavart, hogy mindenegyes kattintásra ment ki netre, árulkodni az ATI-nak.
Ha nem engedtem ki a ZA-mal, akkor elő sem jött a CCC. -
törölt tag
Úgy belegondoltam, hogy mi a fészkes fenének egy videokártyadriver mellé egy olyan
kezelőpanel, ami uszkve 30 mega memóriát foglal, .NET frmeworkot igényel, és hasonlók.
Minek? Mi a cél? Az, hogy beállítsuk a kártyát, vagy az, hogy a cucc minél csicsásabb legyen? Mert sztem az előbbi... -
rocket
nagyúr
Kicsit pontatlan a cikk, 5.12-es drivertol mar nincs uj control panel se volt, es mar az elozo verzio is tudott magyarul a control centerbol volt hozza kulon letoltheto language pack

-
paleinho
senior tag
válasz
Mostly Harmless
üzenetére
megy ez controll panellel is

nem kell letölteni a ccc csomagot, csak a display driver only nevezetü packot és csak felül kell írni a régebbi drivert
[link]
megy ez gond nélkül a régebbi controll panellel![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sanya
nagyúr
3dmark 2006-ban 8000 ponttal többet hoz.
-
Mostly Harmless
tag
már az 5.12 és az 5.13 is csak control centerrel volt elérhető.
jóreggelt. -
Dilikutya
félisten
Bármi miatt is előfordulhat, hogy a legegyszerűbb megoldás letölteni egy drivert a kártyához, és mocskosul utálok régebbi driver után kutakodni.
Pl. lusta vagyok felkelni, elsétálni fél métert a CD-ért, visszasétálni, meghajtót kinyitni, CD-t betenni...
Nem is a HDR-t és egyéb nyalánkságokat támogató funkciók miatt kérdeztem. -
jerry311
nagyúr
Ehhh, hirtelen ráugrottam a témára, majd mikor megnyílt rá kellett jönnöm, hogy már jóideje (megint) nvidia kártyáim vannak

-
Dilikutya
félisten
Nem mintha sokat számítana a kártyámnak 1-1 újabb driver, de a Control Center-t fel lehet tenni majd régebbi kártyákra is? Amikor megjelent, csupán a Radeon 9500-től kezdve támogatta a VGA-kat, a DX9 alatti vezérlőknek csak a hagyományos panel jutott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- SSD kibeszélő
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Csak visszafogja az OS-t

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)