- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabicska
tag
válasz
VaniliásRönk #166 üzenetére
Figyi nem akarlak lelohasztani, de multiba a Call of Duty 1 1024*768-as felbontáson 32 bit-es színmélységen ment, mellette az Windows Live messenger 8.0-a amin mikivel beszéltünk, és mellette torrentről szedtem le cuccot. A celeronok elsőre nagyon ''butának'' tűnnek, de nem azok. Nagyon jól terhelhetők.
Gondold meg máskor, hogy mit írsz!! ok?? na nincs harag ugye? -
fabicska
tag
válasz
hunnylander #162 üzenetére
Szépen meghúztad a procidat 3.4GHz-re.
Grat
Mind1 a 2 magosról is jó kép, mert a mostani 1 magos CELERON procim már kezd nagyon elavulni, és a feladatkezelőben is már unalmas látvány!!
Én amit veszek C2D E4400-as 2.0GHz az alapórajele (10x200), és én 2.6-ra akarom húzni (tehát 260x10).
Köszi a képet: hunnylander
Mellesleg: ngabor2 üzetetével teljes mértékben egyetértek, mert a 2 magos C2D-k se fognak soha kikopni. És még annyira gyerekcipőben járnak az efféle többszálon futó alkalmazások, hogy szerintem a procik megelőzték a korukat 3(!!) évvel.
Nem tudom én ezt az E4400-ast kb 5 évre tervezem, mert egy celeronom volt 2 évig (csak a tunnig miatt besült) aztán jött még 1 celeron 3 évig, és még most sincs annyira elavulva a celeron sem mint sokan gondolják.
Sok ismerősöm/családtagom még mindig 2Ghz körüli Celeronokkal gépezik, és nem panaszkodnak. Na mind1 végszónak annyit, hogy akinek szívfájdalma a 4 magos C2Q, vagy az AMD 4x4 az vegye meg, és használja egészséggel.
[Szerkesztve] -
fabicska
tag
én csak annyit értek a kép alatt, hogy a feladatkezelőben a teljesítmény fül alatt nyomsz egy Print Screen gombot, aztán paint vagy valamilyen képszerkesztő progi szerkesztés->beillesztés.
Majd elmented JPG-be azt annyi.
Szerintem nem nagy kérés, dehát mind1 köszönöm a hozzászólást!
[Szerkesztve] -
fabicska
tag
Sziasztok!
Nekem eddig (3 éve) egy Celeron 2.26Ghz-es procim volt.
A hét közepén kapok egy Core 2 Duo 4400-at.
Szerintem már az is mindenre elég.
Nem tudnám elképzelni a gépemben egy 4 magost, nem csak ezért mert túl új, és nem azért mert tömegcikk, hanem azért mert nincs rá szükségem. Ennyi.
Valaki akinek egy 4 magosa van küldene egy képet a Feladatkezelő->teljesítmény oldalról?
Lehetőleg nagyobb mint 1024*768 Pixeles képet. (Csak kíváncsiság, hogy hogy néz ki!!)
Köszönöm.
Sziasztok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Filmvilág
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen videókártyát?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest