Hirdetés
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
De ha hosszabb távra, több évre építesz gépet előrelátásból is lehet a négymagost választani. Talán időtállóbb lehet.
meglehetősen off leszek, ezért mindenkitől elnézést kérek...
én akkor vettem s939-es konfigot, amikor az éppcsakhogy elkezdett terjedni, egy ''élmény'' volt mindent összevadászni hozzá (neten rendeltem a procit, mert pesten is csak 1 helyen találtam, akik hajlandóak voltak futárral küldeni), de összeállt a gép. azért s939, mert hosszú távra terveztem, gondoltam ez egy jódarabig (2-3 év) nem avul el, a s754 viszont hamar kikopik. tévedtem, a 939 megszűnt, a 754 még van. lehet, hogy az lga775 még egy jódarabig tartani fogja magát, de abban nem vagyok biztos, hogy a mostani chipsetek, ill. a köré épült lapok a következő 2-3 évben minden proccot gond nélkül el fognak vinni. a gyártók kb. elérték azt a sebességet, hogy a hétköznapi user nem hajlandó követni őket a gépcserével. úgyhogy ha fél év múlva jönne a 4 helyett 8 mag, meg 3 GHz helyett 5GHz, akkor se biztos, hogy túl sokan lecserélnék, akik mostanában vettek gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest