Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
hunnylander #160 üzenetére
De ha hosszabb távra, több évre építesz gépet előrelátásból is lehet a négymagost választani. Talán időtállóbb lehet.
meglehetősen off leszek, ezért mindenkitől elnézést kérek...
én akkor vettem s939-es konfigot, amikor az éppcsakhogy elkezdett terjedni, egy ''élmény'' volt mindent összevadászni hozzá (neten rendeltem a procit, mert pesten is csak 1 helyen találtam, akik hajlandóak voltak futárral küldeni), de összeállt a gép. azért s939, mert hosszú távra terveztem, gondoltam ez egy jódarabig (2-3 év) nem avul el, a s754 viszont hamar kikopik. tévedtem, a 939 megszűnt, a 754 még van. lehet, hogy az lga775 még egy jódarabig tartani fogja magát, de abban nem vagyok biztos, hogy a mostani chipsetek, ill. a köré épült lapok a következő 2-3 évben minden proccot gond nélkül el fognak vinni. a gyártók kb. elérték azt a sebességet, hogy a hétköznapi user nem hajlandó követni őket a gépcserével. úgyhogy ha fél év múlva jönne a 4 helyett 8 mag, meg 3 GHz helyett 5GHz, akkor se biztos, hogy túl sokan lecserélnék, akik mostanában vettek gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest