- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andre1234
aktív tag
válasz
hunnylander #241 üzenetére
[link]
A megjelenő k10 arcitektúrában már más a k8al szemben.Erősebb lesz mint a c2d simán számítási teljesítményben...
[link]
[link]
[link]
ez a cikk máshol is megjelent..
Tömegcikk....én is láttam tescoban dobálják az emberek után annyira olcsó és elterjedt...
Ha nem lenne erős az amd az intellel szemben akkor kiváncsi lennék mennyire lenne tömegcikk az intel 4magos cpu-i.. nem besazélve a c2d áráról!!!
És a x2 ugyanúgy beleértve..Nekem tökéletesen megfelel ha vmik gyár pillantnyi technológiai előnyben van a másikhoz képest mert akkor van árverseny..
Szóval ha a cikk meg sem született volna ha nem lett volbna uralkodó k8 és nem jött volna c2d.(tisztára mint a F1)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagy áramkimaradásokat okozhat az adatközpont-robbanás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- OLED TV topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Battlefield 6
- Magisk
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest