- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Steam Deck
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
1. oké akkor a gyengébbek kedvéért leírom megint. Igen hallottam 2,5-ös vinyót, sokat, notebookot használok, most is azon írok, és a töpic összes hsz-ét azon írtam, asztali pc-m nincs, úgyhogy tudom milyen hangja van a 2,5-ös vinyóknak, nem ez az első notim...
És mint mondtam a 3,5-ös is itt van tőlem fél méterre, de mikor este alszom akkor sincs a fejemtől 1-1,5 méternél meszebb, és mivel ftp szerverként üzemel, a már szintén sokadszor említett teljesen ventimentes asus routerre kapcsolva. ennek a fényében rtam amit írtam, nem pedig neten olvastam, meg a haverom nagyanyjának a nővérének a keresztfia olvasta hogy valaki látott olyan embert aki hallotta, hogy valaki mesélte...
Ha ezek után sem érted, akkor nem csak tetteted a hülyét...
viyó méretétől függ a seekzaj... hú ez aztán.... ja a nagyobb dobozba több seekzaj fér biztos...
2. ezt az 50 fokot vmi programból vetted vagy tényleg megmérted? mellesleg mit számít hány fokos. ógy tervezték hogy az üzemi hőfokot kibírja. -
Den
veterán
1. ne játszd a hülyét
seek hang és a vinyó alapzaja két külön dolog, de ezt te is tudod csak már nem tudsz mivel visszavágni... seekhangja minden vinyónak van és a fejmozgás karakterisztikájától függ az erősssége, van olyan vinyó nem egy, ahol külön progival néhány milisec elérési idő árán minimumra csökkenthető (és van olyan ami gyárilag van minimumra állítva).
2. nagy melegedés?? körbefújni purhabbal? szvsz az utolsó 3,5 colos vinyó amivel találkoztál egy 40gigás maxtor volt vagy vmi még régebbi cucc.
az eredeti témára visszatérve, a minimac semmivel nem lesz hangosabb attól hogy 3,5-ös vinyó lesz benne. ha az apple is úgy akarja -
Den
veterán
hangtalan vinyó nemegyenlő a hangtalan székeléssel. a székelést én is hallom notivinjyónál is és asztalinál is, bár mindkettőnél halk surrogásszerü csak, a notivinyó kicsit ilyen kaparászós felhanggal. nagyságrendi különbség itt sincs. konkrét esetben a noti vinyó hangosabb, de vot már szerencsém ennél halkaban székelő notivinyóhoz is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB RAM / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Mini PC - HP EliteDesk 800 G3 DM / i5-6500T / DDR4 / NVME M.2 / USB Type-C / több db / 27% számla
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT / B550 / 32GB RAM 3600MHz / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 700W
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő