Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiga667
addikt
PeterkeT javaslata alapján ''kicsit'' megvágtam a hsz-t, a személyeskedéseidre inkább csak annyival reagálnék, hogy No Comment...
1. Én leírtam hogy mit tapasztaltam, az hogy te nem hallod meg a különbséget egy 2,5'' és egy 3,5'' vinyó között az a te bajod, nem az enyém.
Én meghallom a különbséget, és engem zavar a 3,5'' vinyók hangja, a leghalkabbaké is. (Alvás közben, úgy hogy nagyjából 80-90 centire van a fejemtől a gép, és csak a vinyó meg a 12cm/900rpm tápventi jár benne.)
Anyám notebookja mellett viszont tudtam aludni, hasonló távolságból, hasonló terhelés mellett.
''viyó méretétől függ a seekzaj... hú ez aztán.... ja a nagyobb dobozba több seekzaj fér biztos... ''
Nagy vinyó, nagy doboz, nagy tányér, nagy fej, nagy fejmozgató mechanika, nagy hang.
Mellesleg szintén tapasztalat, Microdrive-nak nem hallom a seekzaját, a 2,5'' vinyóknak éppenhogy, a 3,5'' vinyók meg már zavarnak.
2. Programból van. Viszont a kezem is azt igazolta hogy kényelmesen megvolt az az 50°C.
Mellesleg nem úgy tervezik a vinyókat hogy hűtés nélkül kibírják az üzemi hőfokukat. Ez a hűtés lehet akár maga a ház is, de manapság egyre több háznál nincs közvetlen fémes érintkezés a HDD és a ház fémrészei között, így például a Chieftec Bravomban sem. Éppen ezért szeretnek az erre hajlamos vinyók (régebbi Maxtorok pl.) hűtés nélküli műanyag mobilrackekben elpusztulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Milyen videókártyát?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest