Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet
senior tag
Teljesen igazad van (erre gondoltam Én is), illetve igazad lenne, csak Én a multkor kicsit utánanéztem ennek és:
- webkamerákból kb 15-20 rongy fölöttieket támogatja és olyan típusokat amik nem is nagyon kaphatók idehaza
- nyomtatókból csak a tintaköpködőket főleg (pl: a HP 1012, 1015, 1200 laser nyomikat amik kedveltek nálunk azokat nem!)
A fentieket egy külföldi weboldalon találtam ahol kivesézték ennek a routernek a kompatibilitását. Engem nagyon elszomorítottak ezek a dolgok, mert így nem sok értelme van az USB csatiknak. Jó hír viszont, hogy a háttértárolók szinte kivétel nélkül ráköthetők (itt mondjuk fura is lett volna az inkompatibilitás).
Arra tudok még gondolni, hogy mivel a Prohardver egyik fő szponzora az ASUS, így nem akartak ezekről szólni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sorozatok
- Milyen routert?
- Viccrovat
- Suzuki topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem biztos, hogy fenntartható az Apple iPhone-ok menetelése
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest