Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
nem tudom milyen listát néztél egyébként, de itt az asus-é [link]
ez a sima g-é mert a g-deluxe-é nem jön be, de szvsz rencergazdájuk hamarosan kijavítja.
ezen a listán van jópár hp lézer, és ami nincs rajta az sem jelenti hogy nem megy, csak pl a router kiadása óta jelent meg. nekem pl egy asus wl500b van tehát az első széria, gyári firmware-el, és simán megy az epson nyomtatómmal ami jóval utána jelent meg (még a sima g listáján sincs rajta az rx600) -
Den
veterán
nekem epson rx600 multifunkciós nyomim van és simán megxy az asussal
egyébként itt nem lrehet támogatott nyomtatókról beszélni, ugyanis a nyomtatók driverének kell támogatnia egy funkciót, nem a rouzternek a nyomikat. Amelyik nyomtatódriver tud ip porton keresztül kommunkiálni, az műxik, amelyik nem az nem.
biztos hogy jól állítottad be a drivert? -
McDog
aktív tag
A webkamera igazán nem mozgatta meg a fantáziámat.
Viszont nyomtatókompatibilitási problémára nem is gondoltam, tekintettel, hogy Linux lapul benne.Utánanéztem, és sajnos még az Oleg féle firmware-rel sem tudnám életre kelteni a nyomtatómat. így azt hiszem Linksys lesz belőle.
Kösz az infót. -
McDog
aktív tag
Tekintettel arra, hogy a ASUS WL-500G deluxe-hoz van 2 USB port van, nyomtató és FTP szerverként is működik, ugyanúgy fejlesztik a szoftvert benne, ami még stabil is, szerintem minden képpen az ASUS éri meg.
Ám ha nem használod ki az USB portok adta lehetőségeket, akkor a Linksys.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 1TB SSD 32GB DDR4 RTX3070 8GB!
- XPS 13 9380 13.3" FHD IPS i5-8365U 8GB 256GB magyar vbill ujjlolv új akku gar
- MSI Vector GP78HX 17" QHD+ IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3060 , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest