Új hozzászólás Aktív témák
-
focsi
csendes tag
Sziasztok!
Én eladom az enyimet: 500gP. Van hozzá egy ASUS WL-138gE-s PCI-os kartyesz is. A Wifi miatt adom el. Azért vettem, mert új házunk van és nem akartam bekábelezni az egészet. De úgy néz ki túl alapos volt a régi tulaj, mert olyan falak, födémek vannak, hogy nem igazán stbil. Inkább bekábelezem, de ahhoz meg van másik routerem.
Akit érdekel keressen meg az infómban lévő emilen. -
focsi
csendes tag
Ez nem véletlen.
A DHCP szerverek törekednek/hetnek arra, hogy ugyanannak a MAC addressnek ugyanazt az IP-t adják ki. Ezért is fordulhat elő, hogy egymásután ugyanazt a címet kapod meg, még akkor is, ha több gép van. Ezek beállítástól is függhetnek.
Mégis, a biztos megoldás MAC-hez rendelni az IP-t. -
focsi
csendes tag
Nekem sikerült még szereznem egy 500gP-t
Hála nszb-nek. A Focus Teamben még tudtak hozni egyet. Itt figyel az asztalomon, alig várja, hogy haza vigyem. Mellesleg azt mondta az eladó, hogy 2 héten múlva lesz újabb szállítmány.
Vettem hozzá egy wl-138gE-s PCI-os kártyeszt is. Remélem megérte, mert kétszer annyi volt, mint a sima 138g. :-/ Elméleti szinten gyorsabban tudnak kommunikálni.
Majd meglátjuk.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Asus új routere maga vezényli a letöltéseket a rákötött USB-s tárolóra.
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AMD 7600 BOX 2027.10.27. HUN GAR
- Magyar garis Apple MacBook Pro 16 M4 Max 48 Gb/16 CPU/40 GPU/16 Neural
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest