Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen széket vegyek?
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Acer notebook topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KőkorSzaki
tag
Jaja, egyetértek. A görgős generátor meg feldobta a napom (most komolyan), legalábbis ahogy elképzeltem a csávót aki bőszen pörgeti az egeret mint egy lendkerekes autót, közben anyázik ezerrel mert a monitoron jön a szörny, a vezetékes egere meg épp le van húzva, mert kellett az usb port a wireless egér detektorának...Tehát még1x: nem az ötletet parodizálom, az még lehet jó, csak a helyzetkomikum, na...
[Szerkesztve]
-
td
senior tag
válasz
KőkorSzaki #5 üzenetére
Úgy értem, azért, mert az ember ebből arra asszociál, hogy valami áramfejlesztő megoldása van, pl. napelem, görgős generátor vagy ilyesmi ''csoda''. USB-ről tölteni nem nagy kunszt, bizonyos telcsiket is lehet.
-
szjoci
őstag
Az én Tesco gazdaságos madzag nélküli bill+egér párosomban is usb-ről lehet tölteni az egeret, szal ha lemerül, rádugom és megy tovább pórázon... mi ujdonság van ebben?
Igaz hogy nem igazán használom, max ha lemerül a ''primary'' egérkém
[Szerkesztve]
-
KőkorSzaki
tag
Hú, ha az USB-s töltés újdonság, akkor meghaladtam a koromat a 4.5k-s hiperszuper hama wireless desktopommal.
(okéoké, ez poén volt)
Igaz az nem kommunikál az USB-n, hanem töltés közben is a rádiózik,
de a felhasználó semmi különbséget nem lát a két megoldás között. Ugye?
A cím meg olyan amilyen, persze az ''életképes'' jelző ilyen felhasználása már-már az ''élet'' megszégyenítéseDe lehetett volna rosszabb, pl. ''Életerőre kel a BenQ új egere, ha feldugod USB-t'', vagy ''USB-s farok: revitalizál'', stb.
[Szerkesztve]
-
Fawkes
őstag
Ugyanezt tudta az A4tech egrem már vagy 3-4 éve.Annyiban különbözött h ha rádugtad az usb-s töltőre, továbbra is wirless komunikált a géppel, csak nem a vezetéken.Szvsz elég gagyi ez az egér, semmi új nincs benne kialakítása ráznézésre gyenge.(lásd asus notihoz mellékelt agér pár sec után kikapcsol ha nem használod a (benQ csak 8perc múlva) és mivel a notisok nem gamelnek nem gáz ha a reakcióidó nem olyan gyors.mindezt 40euróé hát én nem venném meg...
-
td
senior tag
Nem tetszik a cikk címe, mert átverés.
-
micro
addikt
De miért kell beledugni az egérbe a vevőt?
Amúgy jó ötlet a vezetékesíthetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!