Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
''Ma a kalóz DVD-k közül tízből kilenc ''screener'', azaz moziban vették fel.''
hmm....nem az a screener, amit a mozik, kapnak meg, amibol a reszleteket latjuk a jegypenzternel, de itt ott beleszurtalk egy feliratot, hogy ennek meg annak a felirata,meg hivjuk az 1-800-NO-COPY szamot?
a moziban felvett valtozat a telesync es a cam -
VladimirR
nagyúr
Kedves Phix!
elnezest, de ezek szerint nem sikerult jol megfogalmaznom a hozzaszolasom: a cel az volt, hogy susson belole az ironia
a hirt ponytosan ertem, csak azt nem, amit egyesek a forumba irnak, holott egyertelmuen kuderul a hirbol, hogy felrebeszelnek, a fenti post-ban tobb peldat is felsorakoztattam, amik ugyan egyertelmuen, le vannak irva, megis a forumban olyan felreertesek mennek, hogy nezni is rossz
es sajnos ha megfigyeled ez akezd altalanos lenni: AVSA? akkor megyek, anyazok kicsit
Udv: VladimirR
p.s.: a Te hozzaertesed egy pillanatig sem vontam ketsegbe, nem hiszem, hogy barmi okot adtal volna ra, anelkul meg ccsak ritkan csinalok ilyet
písz -
VladimirR
nagyúr
ezt a hirt nem ertem....
eleinte azt hittem ertem, de annyi erdekesseget olvastam itt a forumban, hogy kezdek elbizonytalanodni
na lassuk, mik is zavartak ossze
-a tomoritestol fuggetlenul nem azt jelenti, hogy mindegy, hogy mpeg1, mpeg2, mpeg4 (azon belul divx, xvid), esetleg matroska (bar ez nem tomorites, de...)?
-az, hogy a program megfigyel es jelent, nem azt jelenti, hogy megfigyel es jelent? ezt csak azert kerdem, mert nalam a megfigyel es jelent, az, hogy megfigyeli a letoltott (esetleg tarolt) filmeket, majd ezek informacioit osszegyujti es elkuldi valahova (pl rendszergarazda), oszt' majd ott az illetekes eldonti, hogy kinek a gepet kell felturni, meg mit kell keresni
-az, hogy megadhato meretkorlat, nem azt jelenti, hogy megoldhato az is, hogy csak 1cd-s illetve annal nagyobb filmeknel szol, emigyen kiszurve a jatekelozeteseket a jelentesbol?
-az, hogy kotelesek a munkavallalonak szolni a progra hasznalatarol, nem azt jelenti, hogy kotelesek a munkavallalonak szolni a progra hasznalatarol, hanem azt, hogy illegalis ceges megfigyeles?
nem ertem ezt a hirt....lehet hulyulok
felre ne ertsetek, nem az AVSA-t vedem, valoban nagy gorenyseg ez a program, de mar kezd mindenem tele lenni azzal, hogy esz nelkul anyaznak egyesek, ha valami jogvedorol van szo, teljesen fuggetlenul attol, hogy tudjak-e mirol beszelnek
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Alaplap i3 proci és 8gb ram
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest