Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
''Ma a kalóz DVD-k közül tízből kilenc ''screener'', azaz moziban vették fel.''
hmm....nem az a screener, amit a mozik, kapnak meg, amibol a reszleteket latjuk a jegypenzternel, de itt ott beleszurtalk egy feliratot, hogy ennek meg annak a felirata,meg hivjuk az 1-800-NO-COPY szamot?
a moziban felvett valtozat a telesync es a cam -
Polesz
addikt
Na jó akkor számolok én helyettetek:
első bekezdés/második bekezdés 4,2 vs. 5 milliárd
legalább követlezetesek lennének:
Az illegális piac forgalma 20 milliárd, ebből 5 milliárdos veszteség keletkezik. Ebből következik, hogy a legális piac 30 mrd-ja jut 7,5 mrd bevétel. Ez tisztán 25%-os nyereség ezek szerint. Mondjuk nem tudom, hogy mi kerül 20 milliárdba a kalózoknak és mi 30-ba a forgalmazóknak. Erről jó lenne bővebben.
Megemlítik még, hogy a magyar filmipar évente 4,2-4,7 mrd-ot kap filmkészítésre. A jó magyar filmek aránya az utóbbi években hálisten növekszik, de szerintem ennyi pénzt beleölni a semmibe elég érdekes.
A filmipar próbálja meg eltartani végre önmagát és alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez. -
jeges
senior tag
-
Pacák
senior tag
Maximálisan egyetértek a véleményeddel. Ilyesmire akartam korábban kilyukadni én is, csak hiányzik hozzá a szakszerű nyelvezet a szókincsemből.

Innentől már mindenkinek morgolódok.
Szvsz nincsen hozzá erőmű minden júzernél, hogy plussz egy kliens programmal többet futtasson. 256M sd ram, manapság egy tördelőproginak semmi, különösen, ha egyéb okosságokat is futtat a gép az egyszerű ember szeme elől elrejtve. (Ha valamit akar a gépemen a rendszergazdi, akkor azt eddig is meg tudta tenni a vnc -vel. Beleszólásom nincs.) Otthon egyébként nincs netem, de nekem ez így nagyon kényelmes, hogy a hálózatos okosságokkal, vírusokkal, egyebekkel nem nekem kell megküzdeni. (Nekem csak a PH-böngészése - meg a meló - maradt.) Na, most megyek is melózni.
-
gLes
őstag
Kivételesen egyetértek a véleményeddel

És én is had tegyem még hozzá programozói szemmel, hogy ez a program a prospektus egy szar, szarra épül, szart se tud, és méghozzá ronda is, már elnézést a nagyszerű programozóktól
Kíváncsi leszek, hogy hány cégvezető fogja ezt föltetetni a vállalat összes számítógépére, a rendszergazda legnagyobb örömére
Új hozzászólás Aktív témák
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- EA Sports WRC '23
- Warhammer 40.000
- iPad topik
- Path of Exile 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASUS notebook topic
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- Utolsó darabok ezen az áron! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Apple MacBook Air 13 M2 8/256GB Éjfekete , 96%-os akku
- Garmin Instinct 3 50mm Solar narancssárga
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Majd a cikkben, ami születik róla, magasztaljuk az érdemeidet. 
méél adataimnál