Hirdetés
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
- Milyen notebookot vegyek?
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Bluetooth hangszórók
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
''Ma a kalóz DVD-k közül tízből kilenc ''screener'', azaz moziban vették fel.''
hmm....nem az a screener, amit a mozik, kapnak meg, amibol a reszleteket latjuk a jegypenzternel, de itt ott beleszurtalk egy feliratot, hogy ennek meg annak a felirata,meg hivjuk az 1-800-NO-COPY szamot?
a moziban felvett valtozat a telesync es a cam -
Polesz
addikt
Na jó akkor számolok én helyettetek:
első bekezdés/második bekezdés 4,2 vs. 5 milliárd
legalább követlezetesek lennének:
Az illegális piac forgalma 20 milliárd, ebből 5 milliárdos veszteség keletkezik. Ebből következik, hogy a legális piac 30 mrd-ja jut 7,5 mrd bevétel. Ez tisztán 25%-os nyereség ezek szerint. Mondjuk nem tudom, hogy mi kerül 20 milliárdba a kalózoknak és mi 30-ba a forgalmazóknak. Erről jó lenne bővebben.
Megemlítik még, hogy a magyar filmipar évente 4,2-4,7 mrd-ot kap filmkészítésre. A jó magyar filmek aránya az utóbbi években hálisten növekszik, de szerintem ennyi pénzt beleölni a semmibe elég érdekes.
A filmipar próbálja meg eltartani végre önmagát és alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez. -
jeges
senior tag
-
Pacák
senior tag
Maximálisan egyetértek a véleményeddel. Ilyesmire akartam korábban kilyukadni én is, csak hiányzik hozzá a szakszerű nyelvezet a szókincsemből.
Innentől már mindenkinek morgolódok.
Szvsz nincsen hozzá erőmű minden júzernél, hogy plussz egy kliens programmal többet futtasson. 256M sd ram, manapság egy tördelőproginak semmi, különösen, ha egyéb okosságokat is futtat a gép az egyszerű ember szeme elől elrejtve. (Ha valamit akar a gépemen a rendszergazdi, akkor azt eddig is meg tudta tenni a vnc -vel. Beleszólásom nincs.) Otthon egyébként nincs netem, de nekem ez így nagyon kényelmes, hogy a hálózatos okosságokkal, vírusokkal, egyebekkel nem nekem kell megküzdeni. (Nekem csak a PH-böngészése - meg a meló - maradt.) Na, most megyek is melózni. -
gLes
őstag
Kivételesen egyetértek a véleményeddel
És én is had tegyem még hozzá programozói szemmel, hogy ez a program a prospektus egy szar, szarra épül, szart se tud, és méghozzá ronda is, már elnézést a nagyszerű programozóktól
Kíváncsi leszek, hogy hány cégvezető fogja ezt föltetetni a vállalat összes számítógépére, a rendszergazda legnagyobb örömére
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest