Hirdetés
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- RAM topik
- Steam Deck
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
''Ma a kalóz DVD-k közül tízből kilenc ''screener'', azaz moziban vették fel.''
hmm....nem az a screener, amit a mozik, kapnak meg, amibol a reszleteket latjuk a jegypenzternel, de itt ott beleszurtalk egy feliratot, hogy ennek meg annak a felirata,meg hivjuk az 1-800-NO-COPY szamot?
a moziban felvett valtozat a telesync es a cam -
Polesz
addikt
Na jó akkor számolok én helyettetek:
első bekezdés/második bekezdés 4,2 vs. 5 milliárd
legalább követlezetesek lennének:
Az illegális piac forgalma 20 milliárd, ebből 5 milliárdos veszteség keletkezik. Ebből következik, hogy a legális piac 30 mrd-ja jut 7,5 mrd bevétel. Ez tisztán 25%-os nyereség ezek szerint. Mondjuk nem tudom, hogy mi kerül 20 milliárdba a kalózoknak és mi 30-ba a forgalmazóknak. Erről jó lenne bővebben.
Megemlítik még, hogy a magyar filmipar évente 4,2-4,7 mrd-ot kap filmkészítésre. A jó magyar filmek aránya az utóbbi években hálisten növekszik, de szerintem ennyi pénzt beleölni a semmibe elég érdekes.
A filmipar próbálja meg eltartani végre önmagát és alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez. -
jeges
senior tag
-
Pacák
senior tag
Maximálisan egyetértek a véleményeddel. Ilyesmire akartam korábban kilyukadni én is, csak hiányzik hozzá a szakszerű nyelvezet a szókincsemből.

Innentől már mindenkinek morgolódok.
Szvsz nincsen hozzá erőmű minden júzernél, hogy plussz egy kliens programmal többet futtasson. 256M sd ram, manapság egy tördelőproginak semmi, különösen, ha egyéb okosságokat is futtat a gép az egyszerű ember szeme elől elrejtve. (Ha valamit akar a gépemen a rendszergazdi, akkor azt eddig is meg tudta tenni a vnc -vel. Beleszólásom nincs.) Otthon egyébként nincs netem, de nekem ez így nagyon kényelmes, hogy a hálózatos okosságokkal, vírusokkal, egyebekkel nem nekem kell megküzdeni. (Nekem csak a PH-böngészése - meg a meló - maradt.) Na, most megyek is melózni.
-
gLes
őstag
Kivételesen egyetértek a véleményeddel

És én is had tegyem még hozzá programozói szemmel, hogy ez a program a prospektus egy szar, szarra épül, szart se tud, és méghozzá ronda is, már elnézést a nagyszerű programozóktól
Kíváncsi leszek, hogy hány cégvezető fogja ezt föltetetni a vállalat összes számítógépére, a rendszergazda legnagyobb örömére
Új hozzászólás Aktív témák
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Suzuki topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Majd a cikkben, ami születik róla, magasztaljuk az érdemeidet. 
méél adataimnál