Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
''Ma a kalóz DVD-k közül tízből kilenc ''screener'', azaz moziban vették fel.''
hmm....nem az a screener, amit a mozik, kapnak meg, amibol a reszleteket latjuk a jegypenzternel, de itt ott beleszurtalk egy feliratot, hogy ennek meg annak a felirata,meg hivjuk az 1-800-NO-COPY szamot?
a moziban felvett valtozat a telesync es a cam -
Polesz
addikt
Na jó akkor számolok én helyettetek:
első bekezdés/második bekezdés 4,2 vs. 5 milliárd
legalább követlezetesek lennének:
Az illegális piac forgalma 20 milliárd, ebből 5 milliárdos veszteség keletkezik. Ebből következik, hogy a legális piac 30 mrd-ja jut 7,5 mrd bevétel. Ez tisztán 25%-os nyereség ezek szerint. Mondjuk nem tudom, hogy mi kerül 20 milliárdba a kalózoknak és mi 30-ba a forgalmazóknak. Erről jó lenne bővebben.
Megemlítik még, hogy a magyar filmipar évente 4,2-4,7 mrd-ot kap filmkészítésre. A jó magyar filmek aránya az utóbbi években hálisten növekszik, de szerintem ennyi pénzt beleölni a semmibe elég érdekes.
A filmipar próbálja meg eltartani végre önmagát és alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest