Hirdetés
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Hamarosan "kémkedhet" az NVIDIA a saját GPU-i után?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
citkar
addikt
szerintem vénember nem föltétlen arra gondolt h nem képes megírni a vinyórol folyamatosan olvasva,hanem h egy átlag gépnek azért komoly megterhelés,mást nem nagyon csinálhat mellette
nem mindenki követi fejlődést,mert nincs rá szüksége v csak kevesebbet szán rá
Mindenestre örülök a hírnek,fejlesszék,majd olcsóbb lesz,lehet várni kell rá,de eljön az idő,én inkább azt szeretném h minél megbízahtóbb legyen,remélem nem kell benne csalódnom majd -
venember83
nagyúr
Nope, csak siman cost-effective s raferne 1 jobb hdd, de ez nem ide tartozik. Ha annyira erdekel ott az adataimnal.
Kulonben nehogyma' raid0-ba kelljen kossem a hdd-okat, h az kiszolgalja a keklezert...
Ok, csak en problemazok, jojjon aminek jonnie kell.
mod: vegyetek ugy, h meg sem szolaltam.
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
Nem vitatkozaskepp, de jelenleg tenyleg nagyon sok az a 44-45 MB/sec, lenyegeben lebenitana a gepet iras kozben, azt meg senki sem szereti. S nem latok semmi uj technikat amitol jelentos mertekben felgyorsulnanak a vinyok. Szoval 2008 vegen is ugyanezen vinyok lesznek, amik max 50-60MB/seccel masolnak.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Tehát legyen 40 perc alatt 100GB max. HDD terheléssel (el lehet menni vacsorázni, mire befejezi a 4 rétegű Blu-Rayt), vagy írja ugyanezt 2 óráig, de közben tudok netezni, zenét hallgatni stb. Utóbbi eset szimpatikusabb.