Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

bLL^ senior tag Ha cs. 2.ként jutottunk volna tovább a pentagram lenne most az ellen akiktől több mint valószinű h kikaptunk volna. 
- 

Zull senior tag ABuSe bejutott W3-ban!!! Egy veretlen szerbiait kapott 1:32-ben, meglassuk... A strategiai jatekokban nincsenek annyira elore boritekolhato eredmenyek, nemugy mint cs-ben... 
- 

Zull senior tag válasz  Komplikato

üzenetére Komplikato

üzenetéreAzert nem mert ebben a csoportban volt a moldvai team, es azt mindeki elverte, szal mindenki pontjahoz hozzaadod a 3 pontot, es lass csodat, 15 eleg is lett voln a bejutashoz... 
- 

Yaye őstag válasz  Komplikato

üzenetére Komplikato

üzenetéreSemennyire nem kínos, figyelembe véve hogy az említett csoportokban egyel kevesebb csapat volt csoportonként, és így a kevesebb megszerezhető pontból ott összegyűjtött 12 pont értékesebb mint az Ancients 12 pontja. 
- 

REDeath őstag Hoorai sztem esélyes a döntőre, nagyon erős csapat, virtust és pro100-at is el tudják verni. 
 De azért ancients kicsit sajnálom, pedig jól indult nekik.
 [Szerkesztve]
- 

Muton addikt talán legközelebb tovább jutnak  
 gratuláció nekik!
- 

bLL^ senior tag Amúgy gotfragen kirakták hogy a hooraival 16-7et játszottunk. 
- 

bLL^ senior tag hoorai ellen nem tudtok pontos eredményt? 
- 

sz0k3e_ aktív tag bákker    
- 

Zull senior tag Es ezennel hivatalos: [link]          
- 

- 

Zull senior tag Hat nem tudjak, mert alt 2nel tobb brutal csapat nincs 1 csoprotban, csak az altalam emlitettben, pl nip es a noa is egy csoportban van, de sztem az o tovabbjutasuk az boritekolhato, es sztem az emlitett 3asbol is a mousesports fog kiesni, es 3d meg prodigy megy tovabb... En amugy otthonvok, de csak az ennyire nagy csapatokban, mondjuk jomagam is jaccom, van is par szerverem      (3db 1.6os, 1db css-os, de amugy annyit hostolok amennyit akarok xDDD) szal erdekelget a cs (3db 1.6os, 1db css-os, de amugy annyit hostolok amennyit akarok xDDD) szal erdekelget a cs 
- 

Zull senior tag AAAA uff, nemtom hogy vannak az osszekerulo helyezettek, de a B csoportal ne keruljenek ossze... Mert akar elso, akar masodikkent jutnak tovabb, se a virtus pro-t se a pro100-at nem verik meg, az fix... 
- 

bLL^ senior tag cshu nálam behozhatatlan...  Anci kikapott a H2k-tól 16-14-re, igaz h utolsó infoim szerint 2győzelmük van még melllette, de az akkor se 4 győzelem ha azóta még1 meccset nyertek. Anci kikapott a H2k-tól 16-14-re, igaz h utolsó infoim szerint 2győzelmük van még melllette, de az akkor se 4 győzelem ha azóta még1 meccset nyertek.
 [Szerkesztve]
- 

Muton addikt ha jól látom a magya csapat jól nyomja  remélem sokáig (a győzelemig) eljutnak remélem sokáig (a győzelemig) eljutnak 
 kár, h nem minden kategóriában indult magyar versenyző...
 én majd a sc és wc meccsekre leszek kíváncsiak (a foci-autó-puska nem az én asztalom ) )
 hajá magyarok!!! * 
 *: kéretik nem félre érteni
- 

Zull senior tag DOW-ba kiestunk, SC-be kiestunk, FIFA-ba meg WC3-ba meg nem volt meccsunk, de en nem latok tul sok eselyt... Anci meg a legeselyesebb... En max top8at mondok... 
- 

Zull senior tag Azert ez elszomorito hogy csak minket erdekel a tema... 
- 

Zull senior tag Anci mar 4et nyert, jo hirek  (tavaly en is indultam nfs-ben, es m.o. top5 playereben vok (tavaly en is indultam nfs-ben, es m.o. top5 playereben vok ) )
- 

LOTR addikt starcraftban, hogy állunk? 
 sajnos egy éve már nem vagyok képben ebben a témában 
 áhh, eddig valamiért hibát írt ki a lap, most bejött
 látom Kashuka jutott ki 
 ennek örülök, annak idején még együtt játszottunk, persze ő gosu lett, én meg nem játszok 
 [Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 6 DARAB! DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA IS 7410 7430 7440 7320 5320 5410 5420
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 480-500-512 gb sata SSDk
- Seagate 2TB HDD 100/100% 116 napot ment
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és ez nem jelent semmit?
 és ez nem jelent semmit? ), de az csak jó, ha a brutál csapatok kiszórják egymást. mármint nekünk
), de az csak jó, ha a brutál csapatok kiszórják egymást. mármint nekünk  remélem sokáig (a győzelemig) eljutnak
 remélem sokáig (a győzelemig) eljutnak