- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Gaming notebook topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kérdem tisztelettel - moonman elsősorban tőled -, hogy a USB-t memóriafunkcióra hogyan (miért) használhja a rendszer? Mert az USB stick elég lassú. Az USB2 elvi maximális adatátviteli sebessége 60MBps. A vinyó adott esetben ennél még gyorsabb lehet, nem beszélve arról, hogy az USB stick egyáltalán nem használja ki a link teljes sebességét.
Szóval nem értem, mi az előny ebből. -
marcee
addikt
A különböző vista verziók tudásáról és várható áráról tudtok linkelni magyar nyelvű írást?
-
superxaba
tag
Tud valaki olyat, hogy a Vista képes kvázi RAM-ként használni az esetleges beléhelyezett USB-Sticket?
-
CrusherW
tag
A campusokkeretében hozzá lehet jutni ingyenesen a vsitahoz persze csak az esetben ha hivatalos XP-dvan és upgradelsz, meg cégekkeretében, csak ez mind azt vonja magával hogy egyből illegaláis ha pl nem vagy főiskolai jogviszonyban vagy a cégnél alkalmazott. Azt hogy ha hivatalos XP-d van akkor azt upgradelheti-e kevesebb pénzért vistat azt nem tudom, de pl a Home basicet veszed meg (azt hiszem ez a neve) akkor már upgradelhetsz mondjuk Ultimate-re de nem oly sokkal olcsóbb
Így is úgyis irreális magyarországon ezeknek a szoftvereknek az ára, mondjuk egy otthoni gépre nem is feltétlen kell ultimate
[Szerkesztve] -
Senior tag
aktív tag
Én azt olvastam, hogy gond nélkül működik a dolog. Nyilván a frissítések nem fognak egy idő után, de aztán megint fognak, aztán megint nem, stb.
Talán ha lenne valami normális ár, akkor többen vennék meg. 60-100e Ft-ért komplett gépet is kapsz, nemhogy oprendszert. Persze EU, nem lehet külön magyar (Kelet-európai) árat belőni. Tipp: warez XP/Vista csere legálisra upgrade áron? Persze majd csak akkor, amikor az első boom lemegy. -
dabadab
titán
''szép is lenne, ha minden error reportra válaszolgatnának''
Szerintem ez (lenne) a minimum. Mas nagycegnel azt lattam, hogy ha a t. ugyfeltol befut vmi hiba, akkor arra eloszor ranez egy technikus, aztan ha az nem segit, akkor a support, ha ok sem tudnak semmit, akkor meg megy tovabb a fejlesztoknek. A lanc soran valahol valaki azt fogja mondani, hogy ez uj hiba v mar ismert hiba v nem bug, hanem feature. Ez nyilvan bekerul a ceg hibakoveto rendszerebe, igy aztan gyakorlatilag semmibe se kerul generalni egy automatikus valaszt, amiben a t. hibajelentot tajekoztatjak arrol, hogy dolgoznak az ugyon / ez-es-ez a patch mar megoldotta / ez nem hiba.
-
-
CrusherW
tag
Ahhoz képest, hogy elhatárolódsz, egész szépen beleástad magad, és még leírást is adtál a többieknek.
Bash
Ez nem semmi -
CrusherW
tag
*moderálva
Ahhoz képest, hogy elhatárolódsz, egész szépen beleástad magad, és még leírást is adtál a többieknek.
Bash
Ui.: Elhatárolódom a wareztől illetve a nem jogtiszta programoktól tehát nem azvolta kérdés nekem honnan van mies isegyébként sok féle vista terjeng a neten,figyelni kell a 6000 es buildre de ha kell beszerkeszthetek későbbegy pontos build számot ami 100% hogy működik és teljes értékű RTM
-
derossi
aktív tag
[link]
Na ez gyorsabban sikerült ,mint gondoltam
Azért nekem fura, hogy sikerült ijen rövid idő alatt a végleges példányt megszerezni,feltörni,és a netre dobni -
CrusherW
tag
Nah csak hogy legyen egy kis uszítás meg oltásst kaphassak hogy mien tré vagyok
szal nekem már fennt vana vista, és mentségemre szóljon nem vagyok microsoft fan, de ha egyvalamit jól csinált eddig az a banda akkor az ez! Nagyon jó! Én most a 32bites verziót használom, a 64es is kijött már de nincs rendes driver támgoatás bár a 32eshez sem jött ki még official nvidia driver pl, de mivel a hivatalos megjelenés dec 1. e vszeg addigra az is lesz! Egyébként a vistaról pár szóban hogy tartalma is legyen a hszemnek: a telepítés egész gyorsan megy, termsézetesen még csak angol, de támogatja a magyar billentyűt, hiba üzenet nélkül végig futott, telepítve nekem 8gigát foglal hivatalosan 15giga az előírt terület, de kisebben is elmegy, minden eszközömet felismerte beleértve az nVidia 7800GTX emet ésmég a tuner kártyát is (bár ebből nem mindenfajtát ismer) cinergy 600 minden esetre megy rajta, AC97' driver volt egyedül amit fel kellett tennem, a SATA2es vinyót élből lekezelte persze nforce4 es alaplapnál. a kezelőfelüelt izléses és kiismerhető és átéehet állítani a már jól megszokott 98as sztájlra, van 3d ablakváltás ami egész izléses lett, és tényleg használható, feltettem már pár játékot egyedül a carbont nem ismerte el ott kompatibilitás problem van. Ezen kívülfeltettem a 2007 esoffice-t ami nekem nagyon fekszik, hasonló kezelőfelület, és teljesen új felépítése van, és az enterprise kiadásba nem kap helyet a front page 2007 ami nagy szívfájdalom. Nálam 2*512 es Geil Ultra Platinum bővenelhajta a vasat, 3500+ os A64 mellett. Kékhalálom még nemvolt sőt még hibaüzenet sem, de persze átkell szokni, pl nincsen Documentumok mappa csak egy HardLink ami az adott user mappáját nyitja csak meg, de aztis meglehet ügyeskedni.
Az előnézet szerintem jól sikerült pl a ledobott ablakoknál vagy alt+tab nál, tehát egészében nekem nagyon tetszik. Szerintem ha lehetőségetek van rá, próbáljátok ki, persze ghostoljátok be az eredeti vindózt mert ha nem tetszik nehogy kárt szenvedjen valaki. Jah és szerintem kicsit eltúlzott lett a riogatás az OS gépigényéről, tényleg nem fogyaszt nálam sokat CPU usage üres járatban 5-10% max. Jah és még két jó pont: egy hogy van a microsoft játékok közt sakk program, illetve az Ink Ball nevezetű játék ami nagyon jó
Microsoft Office 2007 tartlma:
- Microsoft Office Acces 2007
- Microsoft Office Excel 2007
- Microsoft Office Groove 2007
- Microsoft Office InfoPath 2007
- Microsoft Office OneNote 2007
- Microsoft Office OutLook 2007
- Microsoft Office PowerPoint 2007
- Microsoft Office Publisher 2007
- Microsoft Office Word 2007
Remélem tudtam valami új információt szolgáltatni ha valakinek gyakorlatikérdése van nyugodtan felteheti!
Szerk: SP3 allatt ha a WINXP 64 bit re gondolsz akkor az valóban jó lenne, mármint magyarban, mert ha lehetőségem van rá inkább magyar OS-t használok, de azangol sem jelent gondot,aki nem nagy májer angolos az is tudja használnia vistat, azt az 50szót amit tudni kell azt ki lehet következtetni
[Szerkesztve] -
ZakRob
senior tag
Épp tegnap aktiváltam egy ilyet a havernál.
-
L3zl13
nagyúr
Tudom, de XP-ből mintha lett volna a véglegesből is ilyen DVD tokban osztogatott 180 napos promó változat...
Ráadásul RC1-gyel és RC2-nél voltak olyan gondok, amelyek miatt nem voltak alkalmasak a céges környezetben való használatra. Pl nem volt hozzá Novell kliens.
Ha végre elkészül a Novell kliens, akkor az valószinűleg csak a végleges változattal megy majd.
Ha tehát az Beta2/RC1/RC2 alapján kéne döntenem, akkor arra a következtetésre jutnék, hogy a Vista használhatatlan a mi céges rendszerünkben. Tehát jó volna, ha lehetne majd tesztelni a végleges verziót is.
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
Ebből nem lesz valami időkorlátos promóverzió? Mintha XP-ből lett volna valami ilyen...
-
REDeath
őstag
''a vásárlók számíthatnak a Microsoft segítségére.''
jah főleg mikor ismeretlen hibát generál, nincs fent microsoft adatbázisába, az ember elküldi a hibajelentést és szart se írnak vissza -
Ramius
őstag
Ettől majd csökken az XP ára?
Mert nekem vista nemkell egy jódarabig, úgyérzem.
-
Archer
őstag
De jó, bár inkább adták volna ki az SP3-at.
-
ALI_G
veterán
jupppppppííííííííííííííííííííííííííííí
-
Ez a cegpolitikatol is fugg. Egyebkent rahibaztal, epp munkahelyrol (Dania
) irok win 2000 alol
Egyebkent amire itt hasznaljuk (Office 2003, Acrobat) boven eleg a 2000 is. A biztonsagrol meg foleg nem a gepen hanem a szerveren gondoskodnak...
Sztem meg otthonra is boven eleg lesz az XP (foleg h a vista megenne szegeny notim 60GB/4200rpm-es wincsijet es 512ramjat reggelire)
Ha valtok, az akkor lesz, amikor a vistat is fogyokurara lehet majd fogni az nLite-tal, winxpSP1-rol is csak igy voltam hajlando SP2-re valtani
-
ody42
senior tag
Szvsz céges helyeken sokáig marad még a win2000...
-
zolij
tag
legalább a crackereknek lesz idejük januárig feltörni
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Microsoft tartja az ütemet, tegnapi bejelentésük szerint már átadták sokszorosításra a Vista telepítőlemezeit.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- gerner1
- Jelszókezelők
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gaming notebook topik
- Parfüm topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest