- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- UHD filmek lejátszása
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
Aktív témák
-
Den
veterán
Mondjuk csodálkozom hogy senkinek nem esik le hogy ezt egy poénos ajándéknak szánták, azért csak 16 mega, és azért pont most a karácsonyi szezonban jelent meg
www.simson4t.hu
-
_Volkovy_
nagyúr
Máriaanyám..Kéne egy-két ilyen,villogni vele:DDD
-
Cathfaern
nagyúr
válasz kamikaze boci #27 üzenetére
Jó a cucc, de sajnos sem XP, sem linux nem támogatott :DDD
-
PrinczA
őstag
bbbooooooááááááááá :O
-
@aMoRF
tag
A 16 MB ban pont elfér 2-3 kép a friss fogásról (horgász és hala) és a méretek.... :DDD
A cél szentesíti az eszközt, de csak úgy, ha elérik.
-
WolfByte
tag
A hülyeség határtalan :DD
Az mp3-lejátszós pendrive jó ötlet, de ezzzz valami borzalmas :U -
tr00p3r
addikt
poén poén. én értem. de mit kezdek ma 16MB-al? :U mi fér rá? 3 192 Kbit-es mp3? jó mondjuk dokumentumok. de azt me ki hordja PenDrive-on?
sok értelmét nem látom! -
fanatic
aktív tag
Ha lenne kis hazánkban, a barátosnémat biztos meglepném egy ilyennel! :P
Mi az? -Kicsi,zöld és háromszög alakú??? -Kicsi zöld háromszög :D
-
kaktusztea
tag
válasz kamikaze boci #27 üzenetére
Igen ám, de ezeken az felnőtt segédeszközökön nem tudod legfontosabb dokumentumaidat tárolni, míg egy pen drive-guminőn ez pofonegyszerű! :))
Sőt, hogy úgy mondjam kétféleképp is tölthető ''adattal'' :D Na jó, abbahagyom, mielőtt leperverzeznek. -
@aMoRF
tag
Amikor az ember azt hiszi, hogy már nem lehet mit kitalálni akkor a kicsi sárgák mindig rácáfolnak.... de ezen a kacsán felbuzdulva lenne még pár ötletem..
Hát ha olvassa ezeket a sorokat egy ''fejlesztő mérnők'' és megvalósítja...
pl:
- Olyan felfujható gumi huzat a számítógéphez ami fentartja a gépet a viz tetején
hogy amig játszik a delikvens a kádban a ''UPenDuck''-al addig az ne sülyedjen el...
persze ez a huzat a víz alatti müködést is lehetővé tenné...
Amit mélytenger kutatók is használhatnának. :)
- Ehez a géphez kifejezetten horgászokna kis hal alaku ''UPenFIsh'' amit Rapal helyet használhatnának mücsalinak horgászathoz. és miután kifogott vele egy halat egyből elmentheti rá a képeket és az infokat (méret, suly, fajta,).
Ennek lenne egy tovább fejlesztett változata ami mini motort is tartalmazna kis propellerrel és ha a hal leharapja a csali az képes lenne visszauszni a horgászhoz. :)
és ehez hasonló remekbeszabott ötletekkel lehetne még fokozni a témát :DDA cél szentesíti az eszközt, de csak úgy, ha elérik.
-
Keitaro
addikt
válasz TheVeryGuest #29 üzenetére
Alapból nem lóg ki semmiféle kábel, ugyanis a szíjban van. Akkor jön elő a kábel, ha kiveszed belőle. Addig sima órának néz ki max furcsak, hogy miért van ráírva, hogy USB :)
-
TheVeryGuest
senior tag
Hát a kilógó kábel szerintem gáz. Egy sima pendrive-ot sem hagysz otthon, ha rárakod a kulcskarikádra. De azt is észreveszed, ha a Flash-es vagy HDD-s lejátszó nem húzza a füledbe, amikor kilépsz az ajtón.
“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
-
Plumpy
aktív tag
Hát nekem kell ilyen!!! Megláttuk haverommal, és ledöbbenve eldöntöttük, hogy ez annyira szar, hogy már szép! Úgyhogy amint elérhető itthon veszek. Már ha elérhető lesz. Bár ha ilyen baromságokról van szó, akkor biztos, hogy hoznak be. Bezzeg ha valami értelmes dolog kellene sehol sincs...
Plumpy - A kultúrbölény
-
kamikaze boci
őstag
A felnőtteknek már elkészültek a megfelelő perifériák.
(A linkért előre elnézést kérek, a FAQ-t nem szabad kihagyni :DDD )
[L]http://www.fu-fme.com/ [/L]egyéb állatfajták
-
Keitaro
addikt
válasz TheVeryGuest #24 üzenetére
Miért is? Szerintem az nagyon praktikus és jó. Sosem hagyom otthon, mert megszoktam, hogy az órát felcsatolom a kezemre...
-
TheVeryGuest
senior tag
És vízálló, mert akkor lehetne igazán multifunkcionális. A számítógépben pen drive-ként a fürdőkádban standard gumikacsaként legyen használható. Ha már az ember pénzt ad érte legyenek feature-ök rendesen. ;]
Itt húzzátok a szátokat, de az órás pen-drive-ra, hogy beizgult mindenki, pedig az is akkora übergagyi volt, hogy csak na!“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
-
atus
senior tag
Elég DizájnCenter fíling.
Ez bebizponyított tény, még a TV-ben is bemutatták! - by klepto
-
faster
nagyúr
válasz kaktusztea #18 üzenetére
És az a guminő milyen csatlakozással rendelkezzen? :)
-
kaktusztea
tag
A felnőtt társadalomra nem gondol senki??
Mikor jön már ki a guminős pendrive? :DD -
Pötyi
őstag
Scene partin kacsát rajzolni a demóba - alap! Mondhatni kötelező! :D
Aztán egy amcsi cég a postán küldött számtek alkatrészek mellé elkezdett ilyen kacsákat csomagolni, ajándékba.
Majd volt egy hír az Indexen, hogy valahol az óceánba dobtak egy negyvenlábas konténernyi gumikacsát, hogy az áramlatokat tanulmányozhassák általuk.
(Itt mindenki hülye, vagy csak én vagyok kacsa?) :DQNX is cool!
-
Obi-1
őstag
Hát ez kész röhej. Azt hittem, csak kacsalábra állítható, hogy függőlegesen még kevesebb helyet foglaljon... :O Nagy és ormótlan.
Only a Sith deals in absolutes.
-
tildy
nagyúr
-
törölt tag
hat... asszem en ismerek ilyet :) teged nem kell akarmilyen hulyeseggel kozeledesgetni a gephez, hogy megertsd, jo az. amig viszont valaki idegbajos lesz a hanyattegertol meg ha egy fajl ikonjara kattintva nem az a progi indul el, amit o megszokott, akkor meg szukseg lehet ilyesmire
/on
persze az tovabbra sem tiszta, hogy minek vesz vki 16M-s pendrive-ot. lehet, hogy a hir kacsa :) -
faster
nagyúr
Überbrutál!
-
csibra
tag
Itt látszik, hogy japán még amerikánál is előbbre van a fogyasztói társadalmak terén.
-
törölt tag
nezzetek a pozitiv oldalat, az ember baratnoje vegre kicsit sajatjanak is erezhetne a pasija feltve orzott gepet :O
-
veterán
:O
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
félisten
Lehet tömni a kacsát. :(
Ennél már csak az lenne jobb, ha a seggéből lógna ki az USB.while (!sleep) sheep++;
-
Gri
tag
Nekem mosomedve alaku kellene piros vilagitassal... ;]
[ POWERED BY 230V ]
-
félisten
while (!sleep) sheep++;
-
csudri
őstag
-
rog
addikt
ez simán üti a multkori kacsás egeret.. :))
Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés