- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Gigabyte alaplap topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- OLED monitor topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Jaq
tag
Azert a THWG-n olvashato tesztbol kiderul, hogy nincs tul sokkal lemaradva a GFFX5800, asszem' a +128bit mem.savszel. jot fog tenni :))
-
Versus
senior tag
A Radeon a hétvégén már bekerült egy MSI Max II lapba egy 2.2-re huzott 1.8-as P4 mellé de ha elfogadhatónak tartjátok megcsinálom így a teszteket.Vagyis élsimítás ,stb nélkül lenyomok egy 3Dmarkot és egy UTbenchet ,aztán a fícsörök bekapcsolásával majd számolok egy százalékos különbséget.Mivel a vas a kártya alatt változatlan lesz azt hiszem a százalékos eltérés korrekt mérőszám lesz. Aztán ugyanezt letolom a ti4600-ra húzott ti4200-al is és ott is kapok százalékos eltéréseket. Remélem így nem baj hogy nem műtöm vissza a gépembe a Radeont de 2X2 nap szívás után semmi kedvem újra nekiállni! :) Ha minden jól megy este ideírom a kapott adatokat.És vetek pár sort az egyébb tapasztalatokról (beüzemelés stb ...)
-
Petya
tag
Így van! Ilyen kártyákat nem ''defaulton'' kell tesztelni. Régóta várok egy igazi AF/FSAA szörnyre de eddig csak parasztvakítás ment, kivéve R9700. Na de az igazi mégis egy nVidia kártya lenne. Még mindig rosszakat hallani az Ati driverekről :(. Egy alulhajtott NV35 elfogadható áron tisztességes memóriasávszélességgel az nagyon bejönne! Valami Abit konfig játékok nélkül jó óccsóér, nyam...
-
Versus
senior tag
Meg annyi kiegészítéssel hogy a gf3 és a gf4 is nv25 ,kivéve persze az nv28-as gf4-eket.Az én V8200-asom 215/530-on ment tartósan ha azt vesszük hogy utána az MSI gf4-em a 250/540-es frekikre volt csak képes nem is olyan nagy a különbség.Speciel nem is szerettem az MSI-t ,gyorsan cseréltem sok szerencsével egy 300/700-at is nyomó V9280 Super Fast-ra ,gyári overclock rulz ! :)
-
Xmas
tag
Egyébként érdemes figyelni arra, hogy at nVidia-nál váltott széria méretek vannak. :))
-
Zenty
őstag
256 bites lesz hm ezzel téleg az ati-t lemoshatja mert a régi nv30 az volt fő problém 128 bit avval nemtudta igazi erejét kimutatni nah kiváncsi leszek :DD
-
anulu
félisten
Hmmm. Nem csak jár a szád, hanem mondasz is valamit! :D
Az én Inno3D Ti4200esem ''csak'' 285/580-on hajlandó nagyon hosszú távon is üzemelni... 295/590-en már időnként sajnos fagyogat. :(
Majd azt kéne még kideríteni, hogy mekkora táp kell az NV35 mellé... Ugyanis félek, hogy ha a mostani alkatrész-halmazomba raknám be, akkor el sem indulna, mert egy ''kicsikét'' meg van pakolva a 400W-os Azona tápom. 550W-os Enermaxra meg nagyon nincs pénzem. :(
Az igazi az lenne, ha a NV35-öt egy Athlon64 mellé tunám betenni... Csak külön-külön is az elején ''kisebb'' vagyonba fognak kerülni :( -
anulu
félisten
Abban reménykeem, hogy lenyomja az NV30-asok árát, ha gyorsan kijön... Nagyon goldolkozom egy Abit vagy ASUS GefFX-en... Hogy milyen a hangja, az nem érdekel, így is veszettül hangos a gépem, úgyhogy fel sem tűnne... Meg különben is, egész nem üvölt a heavy metal, úgyhogy mind1!!! :))
-
bdav
őstag
khmm... egyelőre még csak nVidia előrejelzések vannak, azok meg nem igazán hitelt érdemlőek (anno az fx-et 1,5szer gyorsabbnak reklámozták mint az r9700pro). Másrészt az Ati 350-es sorozata hamarabb jön ki (azt már alssan szállítják), és az r400-ak is korábbra várhatók (magyarul most az nVidia késik az Atihoz képest)
-
anulu
félisten
''eVGA NV35 G2 MX 200 32MB SDR AGP4X (low profile capable)
Price as Configured: $48.64''
Én sem... Mondjuk van 1-2 érdekes dolog a leírásban...
- 32MB SDR
- 4x AGP
Most akkor megkérdezném, hogy az NV35-el az egész termékpalettáját le akarja az nVidia fedni?
Amúgy, ha ez olyan lesz, mint amire nagyjából számolni lehet, akkor ATi-éknak fájhat egy picit a fejük... -
e-biza
őstag
[L]http://www.allstarcomponents.com/6858/viewitem.htm[/L]
nah most ezt nem értem :)) -
Thom!
veterán
NVIDIA GeForce FX 11600
[L]http://www.techview.nl/news/757[/L]
NV35 8 pipeline illetőleg 256 bites memóriával lesz felszerelve. Vagyis 5800 x 2 = 11600. :)
899dolcsi??? -
twollah
nagyúr
Jópofa az NVidia busz.
-
e-biza
őstag
válasz
gericooper #1 üzenetére
de gondold el, hogy 1 évig nem jelennek meg a piacon, ha az FX-et nem dobják piacra, akkor megint nem hinnének az nVidiának. Az FX sem az nVidia hibájábol nem jelent meg (TSMC a ludas). Mint látod vannak páran akik megint jönnek, hogy: Hiszem ha látom, vagy Újabb hajszárító. Képzeld el nem jelenik meg az FX, akkor mindenki azt mondaná: Blöff megint. Joltette hogy hallatott magáról az nvidia, az FX-et kicsit túllihegte, bár amikorra ök készen álltak a tervekkel túl is lehetett, csak mire sikerült legyártani már gyenge volt.
-
Fr4G
aktív tag
már kiváncsian várom én is, remélem kiegyenlíti majd az ati és az nvidia versenyt
-
Szeke
senior tag
Bla bla bla, majd ha megjelennek a magyar árlistákban, majd akkor válik valósággá. Úgy látszik most egy ATI korszak kezdetének tanúi lehetünk :DD
-
gericooper
aktív tag
kiadhatták volna az nv35-öt az fx sorozat helyett.
Aktív témák
Hirdetés
ph Az új kártyákat már május végén, június elején láthatjuk?
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fedezd fel a Sharkoon 650W 80+ Gold erejét - elérhető most!0% THM-re is!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest