Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
TheVeryGuest
senior tag
Azt nem tudom, hogy ez a speedup/slowdown feature ki a f...nak kell. A Creative már nagyon régen nyomja, de eddig egyszer próbáltam ki. Persze, persze nyelvtanulás, meg dalszöveg dekódolás, de ezek miatt aztán senki sem vesz iPodot. Szerintem az említett featureöket nagy valószínűséggel bele lehetett volna nyomni a régi modellekbe is, csak ki akarják kényszeríteni a generációváltást.
Közben az olyan feature-ök, mint a fényképezőkkel való összeköthetőség elsikkad. Meg a cserélhető akku. Pedig az jóval hasznosabb.
Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest