- Projektor topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hannibál
csendes tag
Nemtom ujjabban mire gondolnak a tervezők. Talán a jó öreg úgyis megveszik stratégia ?!
-
_Volkovy_
nagyúr
én ezt a minimáldizájnt nem értem..
négy gomb, de azért ott virít négy centin a színes kijelző, jobb mint a telefonomban.. -
harsd
csendes tag
elég ronda...
-
Fiery
veterán
Milyen joizut nevethettek az Apple-nel, amikor meglattak ezt a szanalmas dizajn-koppintast
Fiery -
rumos14
nagyúr
hát ez tényleg elég gyengusz. konkrétan semmiben sem jobb mint a 2005 eleji H10, ami dizájnban és tudsban is nagyon ott volt. ez az új úgy néz ki mint egy hátsó-kínai utolsó klóngyártmány.
-
VVoid
aktív tag
Nem kell, nem veszek ilyet...
-
ponti_ak
addikt
A főcím alatti félmondatig (6 gb tárhely..) bizakodó voltam, mondom: no, végre egy megfelelő méretű lejátszó... aztán megláttam a képet, és végigolvastam a hírt...
Nem lettem boldogabb tőle.. Főleg a funkcióktól.. ''akár televízió-távirányítóként is működik.'' Pff.. No comment.
-
bwoay
nagyúr
lassan már senki nem fog emlékezni arra az iRiverre, ami hordozható digitális audiolejátszók terén diktálta a trendet és nem követte. már konkrétan szánalmasan tartom az innovációt teljes mértékben nélkülöző design, meg a korábbi évekhez képest megszabdalt feature-listát (mármint hasznos funkciók tekintetében, mert a hülyeség az mindig bekerül).
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nem tűnik rossznak, az ára sem vészes, bár a 4 centis kijelzőn való videónázést soha nem fogom megérteni.
Hiányolom a támogatott formátumok listáját ill. a közvetlen MP3 kódolás funkciót.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A 6 gigabájtos E10 még ebben a hónapban megjelenhet – egyelőre csak Koreában.
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest