Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Milyen asztali médialejátszót?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Inkább azért nem szólnak hozzá, mert egyrészt van másik x darab 3dmark05 topik, másrészt ezzel a 110-es patch hírrel igencsak elkésett 2-3 napot a PH, tehát mire itt megjelent hírként már nemvolt miről írni...
Nu mind1, nem akarok én itt flamelni, csak szerintem mielőtt odaírod egy cikkhez, hogy kitérdekel, mert Téged éppen nem érdekel, gondold végig, hogy a cikkeket nem csak neked írják...
Peace ;] -
polika
senior tag
kitérdekel, még legalább 1-2 évig nem lesz olyan konfigom amit tesztelhetnék rajta...addig talán kiadnak még hozzá olyan pecseket amik még azt a maradék 54762 hibát is orvosolják és aztán jól bemérhetem majd az új kártyát, és örülni fogok hogy kidob nekem egy szép egész számot
-
CuKoR
senior tag
gamestaron 3 napja kinntvan...(lehet csak 2 :D )
-
-=V3rthil=-
őstag
Már kint van pár napja, most elkésett a PH!...
-
L3zl13
nagyúr
Végülis ideje volt egy javításnak. Kint van már vagy 3 napja a progi... :U
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest