- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Inkább azért nem szólnak hozzá, mert egyrészt van másik x darab 3dmark05 topik, másrészt ezzel a 110-es patch hírrel igencsak elkésett 2-3 napot a PH, tehát mire itt megjelent hírként már nemvolt miről írni...
Nu mind1, nem akarok én itt flamelni, csak szerintem mielőtt odaírod egy cikkhez, hogy kitérdekel, mert Téged éppen nem érdekel, gondold végig, hogy a cikkeket nem csak neked írják...
Peace ;] -
polika
senior tag
kitérdekel, még legalább 1-2 évig nem lesz olyan konfigom amit tesztelhetnék rajta...addig talán kiadnak még hozzá olyan pecseket amik még azt a maradék 54762 hibát is orvosolják és aztán jól bemérhetem majd az új kártyát, és örülni fogok hogy kidob nekem egy szép egész számot
-
CuKoR
senior tag
gamestaron 3 napja kinntvan...(lehet csak 2 :D )
-
-=V3rthil=-
őstag
Már kint van pár napja, most elkésett a PH!...
-
L3zl13
nagyúr
Végülis ideje volt egy javításnak. Kint van már vagy 3 napja a progi... :U
Aktív témák
Hirdetés
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest