- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Inkább azért nem szólnak hozzá, mert egyrészt van másik x darab 3dmark05 topik, másrészt ezzel a 110-es patch hírrel igencsak elkésett 2-3 napot a PH, tehát mire itt megjelent hírként már nemvolt miről írni...
Nu mind1, nem akarok én itt flamelni, csak szerintem mielőtt odaírod egy cikkhez, hogy kitérdekel, mert Téged éppen nem érdekel, gondold végig, hogy a cikkeket nem csak neked írják...
Peace ;] -
polika
senior tag
kitérdekel, még legalább 1-2 évig nem lesz olyan konfigom amit tesztelhetnék rajta...addig talán kiadnak még hozzá olyan pecseket amik még azt a maradék 54762 hibát is orvosolják és aztán jól bemérhetem majd az új kártyát, és örülni fogok hogy kidob nekem egy szép egész számot
-
CuKoR
senior tag
gamestaron 3 napja kinntvan...(lehet csak 2 :D )
-
-=V3rthil=-
őstag
Már kint van pár napja, most elkésett a PH!...
-
L3zl13
nagyúr
Végülis ideje volt egy javításnak. Kint van már vagy 3 napja a progi... :U
Aktív témák
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest