Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Inkább azért nem szólnak hozzá, mert egyrészt van másik x darab 3dmark05 topik, másrészt ezzel a 110-es patch hírrel igencsak elkésett 2-3 napot a PH, tehát mire itt megjelent hírként már nemvolt miről írni...
Nu mind1, nem akarok én itt flamelni, csak szerintem mielőtt odaírod egy cikkhez, hogy kitérdekel, mert Téged éppen nem érdekel, gondold végig, hogy a cikkeket nem csak neked írják...
Peace ;] -
polika
senior tag
kitérdekel, még legalább 1-2 évig nem lesz olyan konfigom amit tesztelhetnék rajta...addig talán kiadnak még hozzá olyan pecseket amik még azt a maradék 54762 hibát is orvosolják és aztán jól bemérhetem majd az új kártyát, és örülni fogok hogy kidob nekem egy szép egész számot
-
CuKoR
senior tag
gamestaron 3 napja kinntvan...(lehet csak 2 :D )
-
-=V3rthil=-
őstag
Már kint van pár napja, most elkésett a PH!...
-
L3zl13
nagyúr
Végülis ideje volt egy javításnak. Kint van már vagy 3 napja a progi... :U
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest