Hirdetés
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Inkább azért nem szólnak hozzá, mert egyrészt van másik x darab 3dmark05 topik, másrészt ezzel a 110-es patch hírrel igencsak elkésett 2-3 napot a PH, tehát mire itt megjelent hírként már nemvolt miről írni...
Nu mind1, nem akarok én itt flamelni, csak szerintem mielőtt odaírod egy cikkhez, hogy kitérdekel, mert Téged éppen nem érdekel, gondold végig, hogy a cikkeket nem csak neked írják...
Peace ;] -
polika
senior tag
kitérdekel, még legalább 1-2 évig nem lesz olyan konfigom amit tesztelhetnék rajta...addig talán kiadnak még hozzá olyan pecseket amik még azt a maradék 54762 hibát is orvosolják és aztán jól bemérhetem majd az új kártyát, és örülni fogok hogy kidob nekem egy szép egész számot
-
CuKoR
senior tag
gamestaron 3 napja kinntvan...(lehet csak 2 :D )
-
-=V3rthil=-
őstag
Már kint van pár napja, most elkésett a PH!...
-
L3zl13
nagyúr
Végülis ideje volt egy javításnak. Kint van már vagy 3 napja a progi... :U
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Változatos hardverbokréta
- Linux kezdőknek
- Sorozatok
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Milyen egeret válasszak?
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest