- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
guest
veterán
Hát már elöre fenem rá a fogam...Remélem beszámitják a Raid-es Iwill-emet...Ha annyival jobb lesz a többi ddr-es lapnál int a sima sd-s a többinél, akkor megéri várni rá :D
-
danteshell
senior tag
Addig jó, míg a rohadt gép műxik, nem is szórakozom vele, inkább a kocsimat pöckölgetem. Mert ugye azért az egy kicsit jobb érzés 1,6 után 1,8 duplaT, mint DDR 266 helyett DDR 333. Különben is, a programokat írják a hardverre, ne a hardvert készítsék a programra! Programozók suxx! tiszt. a kivételnek.
-
fLeSs
nagyúr
kell a ráknak,azé mert már ddr333-at is támogat,meg ata133-at nem fogok megint várni plusz 1 hónapot és kb 5%al lesz gyorsabb tőle a gépem...ráadásul a ddr333 nagyon drága ahogy elnéztem...
-
karib
addikt
OT kötekedelés: magjar helyesírás szerint továbbra is "athlonos"... :D
-
LordX
veterán
Kérdés: Miért jó, ha van egy kép az alaplapról?
Mivel több, mint hogy ha azt mondanátok, van rajta AGP, PCI stb.? -
KERO_SAN
aktív tag
Pont most raktam ki egyet az ablakba és eltűnt.Ha valaki megtalálja hozza el a benne található xp 1900+ proci val meg a ge ti500-al együtt:)
Jualmat nem fizetek:) -
guest
veterán
Kérdés: milyen áron a legzúzósabb?
Aktív témák
- Vallás
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Motoros topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-H81M-S1 1150 alaplap eladó kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest