Hirdetés
- Fontos kísérleti kiterjesztést hozott a Vulkan API frissítése
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- "Áramvonalasított" kompakt AIO-val bővítette portfólióját az MSI
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erasmus
őstag
válasz
excalibur36 #25 üzenetére
te, a nod nem egy adott böngészőt véd, hanem imon moduljával az internetes forgalmat figyeli, függetlenül attól, hogy milyen progin keresztül zajlik az.
-
excalibur36
senior tag
sziasztok!
Hogyan lehet bekapcsolni a nod ban azt, hogy az opera böngészömet védje?
alap beállitásban az explovert védi.
Tudom, hogy át lehet állitani csak nem tom, hogy ho -
tkazmer
addikt
-
akasp
senior tag
#1 hsz-ra: beleállt az agyad olvasófeje az agysejtjeidbe??
a kav is jo, bár megfogja a gépet rendesen. a kav internet security pedig katasztrófa (sztem)(a kav-ot 2 éve próbáltam, azóta nem tom, hogy mit újítottak) én maradok a nodnál. olcsó, bár inkább maradok a havi telepítgetésnél -
tkazmer
addikt
Nekem a nod után a kav még talált 170 fertőzött file...igaz, kb 1 hétig volt a nod, előtte norton 1.5 évig...
-
LeC
addikt
bizony nagyon jó ha nem a legjobb vírusirtó a nod32, miota használom nem is lettem egyszer se vírusos
-
TáKó
csendes tag
Sziasztok
Van egy gondom a NOD 32-vel. Az a gondom, hogy amita felinstalaltam azota nem tudok fellepni ( a megosztottttt dolgokat nem latom ) egy szamitogepre se amivel local halozatban vagyok. Ha valaki tudja a megoldast az legyenszives es mondja meg nekem. -
Menotti
aktív tag
Én a Nortonról váltottam,nem bántam meg.A Norton heti teljes átvizsgálását mindíg észre vettem.(lelassult,stb.)A Nod azt se tudom,hogy mikor csinálja.
-
ftc
nagyúr
Mi lett a pontos sorrend?
-
-
Szabesz
őstag
Először BNV-n talákoztam vele, kaptam egy próbaverzió (1 hónap ingyen, mint most is) megtetszett, megvettem (diákkedvezmény hmm!
).
Eddig minden kártékony kódot levadászott -
LordX
veterán
válasz
Franzstadt #10 üzenetére
Február 28 után meg egy március xy-ig ingyenes lesz letölthető. Utána meg egy április ab-ig. Utána meg...
Már vagy 2 éve használom két gépen így. -
Sianis
addikt
Szerintem nagyon jó kis írtó! Már több, mint egy éve vagyok jogos használója, és azóta semmi bajom nincs a géppel, megofg mindent ami egy kicsit is ártani akar, és egyáltalán nem észlelhető a jelenléte. Gyors a support, lásd hdsentinel progit heurisztikusan megtalálta, írtam nekik egy levelet, 2 nap múlva lévő frissítésben, már nem volt vele probléma, és még sorolhatnám a supporttal kapcsolatos eseteimet, nem beszélve arról, hogy magyar oldalon egy PH!-s kolléga is ott ül
Az egy éves szerződés lejárása után nem rég hosszabítottam még 3 évet, ezt az egyet nem csalom el, hiszen érdekem, hogy biztonságban tudjam a gépemet, és eddig minden tökéletes.
-
Franzstadt
csendes tag
Én úgy tapasztaltam, hogy egyálltalán nem rossz a NOD32. Persze nem vagyok szakértő a témában, így elfogadom ha valaki azt mondja, ő tud jobbat, vagy, hogy nincs az öt legjobb közt. No de leszörnyezni, azt sugallni, hogy egy semmitérő vacak... Ez azért erős túlzás. Érdemes kipróbállni, ha jól tudom Február 28-ig ingyenes.
-
válasz
Franzstadt #7 üzenetére
nagyon hallgat
de szerintem ez még viccnek is rossz -
L3zl13
nagyúr
Hát a tesztben szereplők közül velószinűleg én látatlanban is a NOD-ot választanám...
A nagy öregek mostanában nem nem túl jól szerepelnek. -
mikk2000
őstag
Persze hogy gyors, hiszen kicsike adatbázisa van
A NOD az egy szörny, mindegyik irtó jobb bála.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trollok komolyan
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest