Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Mind1...
Ha van egy jól működő Hi-Fi rendszer.
De valaki belerak egy sub-ot a filmek kedvéért. Után kell hangolni hogy összhangban legyen.
Van egy előadás pl színház (nem egyen vettem részt szereplőként és láttam ezt-azt) ott is a terem akkusztikájához kell igazítani a hangot hogy az a lehető legvalóságosabb legyen.
Ez igaz a fülesre is. A csöves kialakításnak köszönhetően előtérbe kerül a mély hang amit ''kompenzálni'' kell. Így sokkal teltebb és tisztább valósághűbb hangja van mint más fülessel.
Jha a cd-kkel ne kezdjünk példálózni. Ha az megnyugtat nekem is ha pc-n hallgatom ape-ből szól ;) veszteségmentesség rlz!
szerk: zlaboncz -nak ment!
Üdv
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest