Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hannibál
csendes tag
Jaaaa és majd el felejtettem a legfontosabbat. Adnak hozzá 2db almás matricát
-
Hannibál
csendes tag
Figy Ferec...
Nézz rá és ha tetszik vedd meg, nekem naon bejött. -
Tangerine
senior tag
-
ferec
tag
Hello.
Sajnos nem volt időm elolvasni az összeset amit írtatok ezért elmondanátok nekem ,hogy mégéri-e venni egy iPod shuffle-et? -
dekoninck
aktív tag
válasz
dekoninck #127 üzenetére
Közben nagy nehezen megtaláltam a kérdésemre a választ is, sima pendrive-ként is működik, csak épp a saját kábelével tud csak csatlakozni a PC-hez.
Ami meg nem tetszik, hogy valszeg csak a Sony Sonic Stage szoftverrel használható, bár ez nem biztos. Már megint új szoftvert kell telepíteni, pedig ott a nem is rossz Win Media Player, ami mindenre jó lenne. -
dekoninck
aktív tag
Apple ipod shuffle helyett szerintetek jó megoldás ez a Sony?
OLED kijelző, 0,5 vagy 1 GB memória, nem zenefájlokat is lehet rajt' tárolni. Bővebben: link
Amire kíváncsi lennék, hogy ezek a cuccok Pendrive-ként úgy működnek, mint egy sima USB-drive, tehát nem kell bekapcsolni, hanem bedugod és mint meghajtóra másolsz?
150 € a fél gigás pl. Belgiumban.
[Szerkesztve] -
Macc
aktív tag
válasz
Tangerine #124 üzenetére
A Super Shuffle kiderult csak egy marketing fogas volt, hogy egy gyar felhivja magara a figyelmet. Mellesleg ami kozeli kepeket lehetett rola latni, az eleg ultragagyi volt.
Nekunk amugy van egy iPod shuffle-nk is, nincsen vele semmi baj, amire vettuk arra jo, es szep. Teny hogy nem lehet rola tul sokat beszelni. Az 5 funkciojat ami van neki szepen ellatja. -
Tangerine
senior tag
Úgy látom, már senkit nem érdekel az iPod shuffle.
Mondjuk túlzottan nem csodálkozom, ha az ár/érték arányát figyelembe veszem. -
Tangerine
senior tag
válasz
Tangerine #122 üzenetére
Nagyobb port kavart a Luxpro cég pici lejátszója
A tajvani Luxpro cég emberei szerint a ''Super shuffle'' névre keresztelt termékük nem azonos az Apple iPod shuffle termékével, mert annál jobb. A látogatók szerint azonban a kettő terméket első ránézésre meg sem lehet különböztetni egymástól.
A CeBIT-en kiállító cég terméke az Apple jogászainak nyomására pénteken eltűnt a látogatók szeme elől, ám szombaton újból felbukkant. A lejátszó kinézetre szinte megegyezik az Apple termékével, azonban fel van szerelve egy FM tunerrel, hangot felvenni képes mikrofonnal és WMA formátumot is képes lejátszani (természetesen AAC-t nem). A termék csak egy picivel vastagabb, mint az iPod shuffle, ám annál olcsóbb.
Az Apple szóvivője szerint a cég jogászai jelenleg lehetséges lépéseket vizsgálják. Bővebben: link -
Tangerine
senior tag
Volt aki kissé felturbózta a fapad-ipod-ot: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Ha láttátok az eastpark 3. részében a vonatos jelenetet, amikor a rokker bekapcsolja a winamp mp3 lejátszóját, akkor értitek, hogy mire gondolok én olyankor, amikor azt mondom ez úgy néz ki mint egy média player
-
Macc
aktív tag
Na mar megvan a kis shuffle, nagyon aranyos darab. Felelmetes, hogy a meretehez kepest milyen hangja van!
-
bwoay
nagyúr
válasz
zlaboncz #109 üzenetére
nem volt még alkalmam összehasonlítani a különféle HD-s lejátszók hangminőségét ugyanazon felvételen, ugyanazon fejhallgatóval,
de a userek beszámolói alapján úgy vélem,
ha van is különbség egy iPod és egy iRiver (iRiviéra) H hangja között,
akkor az olyan nüansznyi, hogy lényegében elhanyagolható.
de asszem ezt már írtam.
lényeg az, hogy én a két lejátszó közötti hangminőségbeli eltérést
kevésnek tartom ahhoz, hogy valaki bármelyiket is előnyben részesítse a másikkal szemben. viszont az tény, hogy ez a véleményem mások
tapasztalatain alapszik, de hozzá kell tennem, hogy annak ellenére látom így,
hogy lényegesen több olyan véleménnyel találkoztam,
ami az iRiver hangját ítéli jobbnak. Ezek között volt nem egy iPod tulaj is (ex és jelenlegi egyaránt). -
Tangerine
senior tag
Azt még hozzá kell tennem, hogy a PX 200 jóval halkabb, mint a Plug, tehát csak az vegyen, akinek a lejátszójában van elég kraft hozzá.
-
Tangerine
senior tag
válasz
zlaboncz #113 üzenetére
A tuning után lesz igazán zárt, mert akkor beragasztod az apró lyukakat.
Nekem nem igazán tetszik a Plug hangja, a tuningolás után se. Nagyon természetellenes. Igaz, hogy (túl) nagy mélye van, de amúgy gyengén szól.
Én vettem anno Plugot is meg PX200-at is, mert mindenki ezeket istenítette, és nem tudtam eldönteni, hogy melyik jobb. Most már el tudom.
Mikor meghallottam a PX 200-at, szinte földbe gyökerezett a lábam, annyival jobban szólt. -
zlaboncz
tag
Hát ha a The Plug nem zárt. akkor semmi
Bővebben: link Itt valaki ''tuningolja'' a The Plug-ot, és közben szét is szedi. Teljesen zárt a kialakítása, csak a kis csövön keresztül távozik a hang, ráadásul a szivacsos anyag teljesen elzárja a külvilágtól a hallójáratod. Tény, hogy valami bődületesen szól, de nekem egy 10 perc teszt velég volt belőle, hosszú távon nem bírnám
Na, elmegyek kórházba négy napra, ne hagyjátok leülni a topicot
Z. -
Xero
nagyúr
válasz
zlaboncz #106 üzenetére
Megnyugodhatsz a TDL floor standing hangfalnak is kellett az EQ állítás mivel azok nagyon kiemelték a basszust. De ez értelmetlen vita.
Képzeld el elég sok in-ear fülest próbáltam sony philips sennheiser gyári iriver stb stb ez volt a legjobb. Számomra fontos a külső zajok kizárása. Bár hozzáteszem a plug speciel sztem nem zárt füles de lehet nincs igazam.
Üdv -
zlaboncz
tag
Igen, ez így igaz, de nem a forintosított árról van szó, hanem az ár/szolgáltatás viszonyról. Az iPod kevesebb szolgáltatást nyújt ugyanazért az árért. Nekem ez kompenzálódik azzal, hogy (szerintem) jobb a hangzása. (Igen, tudom, hogy nem bizonyított, hogy jobb lenne a hangzása, minősége, az sem , hogy rosszabb, de ez teljesen szubjektív, így nem érdemes róla vitatkozni.)
ZooLee -
zlaboncz
tag
Gondolom, hogy már rengeteg fül- és fejhallgatót használtál teszteltél mindenféle árkategóriában, hogy ilyen magabiztosan és megfellebezhetetlenül nyilatkozol róla
Nekem azért tetszik az iPod gyári fülese, mert a kipróbáltak közül ez szól a legtermészetesebben. Számomra. Másnak nem biztos, hogy bejön.
Én elég magas igényeket támasztok, nagyon sok különböző stílusú zene található a gépen, és ezzel a fülhallgató nagyjából minden stílussal megfelel.
ZooLee -
zlaboncz
tag
Szinte biztos voltam benne, hogy ilyesmi fülhallgatóval fogsz előhizakodni. Ezeknek a füleseknek pont az a hátránya (számomra) hogy úgy vannak kialakítva, hogy minél jobban felerősítsék a basszut, (számomra) eltorzítva ezzel a hangképet.
Nem szeretem a zárt füleseket, a mostani panát is azért vettem, mert sokat metrózom, de egyébként nem jött be, keveset is használom.
ZooLee -
bwoay
nagyúr
hmm, szerintem az iPod kategóriájában induló lejátszók nagyjából egy árban vannak. Lehet, hogy nem fillérre ugyanannyiba kerülnek,
de ha 100 rugó feletti árkategóriában gondolkodunk,
akkor 5-10 rugó eltérés már-már elhanyagolható.
Ezért nem érzem jogosnak azt a kijelentésed, hogy az iPod megvételével
az ember extra árat fizet a minőségért. -
Macc
aktív tag
Egyaltalan nem errol van szo, ha tobb hsz-omat olvastad volna akkor tudnad. 1000x probaltam mar normalis iranyba terelni a flame-eleseket, es azt is leirtam mar kismillioszor, mindenki azt hasznal amit akar, es az hogy mi, kinek es hogy jon be az egyenenkent valtozo...
Bocs a hsz-emert, egy masik topic az agyamra ment, de legalabb TE mint mod, legyszives ne ugy reagald le a hozzaszolasomat, ahogyan azok, akik eloszeretettel szeretik felremagyarazni masok reakcioit. -
Xero
nagyúr
Kiforgatod..
Van a családi üzletben pár mac nekem is van itthon egy ócska kis g3.
spec dual g5-ök egész korrektekbár már a quick silver is naon bejött.
Ami leginkább bejön az az op rendszer szal... de az hogy mac szar én nem állítottam egy szóval sem. Ami xar az a pod ghyári fülese! Mellesleg a gépemmel azonos értékű mac nem tudna így kiszolgálni itthon. Viszont aki nem támaszt akkora igányeket vagy célsoftwarrel dolgozik (pl mi:quark) azoknak jobb lesz a mac!
De ez hasztalan vita!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Elektromos autók - motorok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- iPhone topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I5-1145G7, 16 GB RAM, 512 SSD
- Ryzen 7 5700X, Strix B550-F-Gaming, 32GB 3200Mhz RAM, 1 TB SSD,
- HP Pavilion Aero 13 - ÚJ - 13,3" ultrabook- Ryzen 5 - 0,99kg!
- Canon EOS M50 Mark II +18-45mm kit obi, CSAK 5680 expo !!!
- ASUS ROG Ally X RC72LA-NH007W. 1TB. SSD. AMD Ryzen Z1 Extreme. 24GB. LPDDR5X. RAM.,STB. CSERE IS.
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest