Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Fujifilm X
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabika25
aktív tag
válasz
gazazegesz #28 üzenetére
Ezt a cikket nem az IT.News.os kollégák írták, hanem a Napi Gazdaság újságírója, amit több online portál átvett. Nem is gondoltam bele, hogy itt is meg fog jelenni a cikk. De itt van lehetőségem reagálni rá, máshol nincs. Egyébként a cikkben az azonosítást elfogadhatónak tartottam, ezt le is írtam. A hitelesítést kritizáltam és a beadványok hitelességének biztosítását.
A kérdésedre: minden körülmények között a magyar terminus technicus használata mellett vagyok. Amikor cikket írok vagy előadást tartok általában úgy használom a fogalmakat, hogy magyarul írom le, utána zárójelben, a tisztánlátás miatt angolul is leírom.
A mobiltelefont én ebben az esetben eléggé birtokalapúnak tartom. De az én véleményem szerint az igazi az lenne, ha egy tanúsítványalapú beléptetés lenne (TLS) és minden beadványt elektronikusan aláírnának. Ehhez kéne egy intelligens kártya, rajta két tanúsítvány. Ez tök jól működik Szlovéniában és Észtországban is. De Mo-on a mobilt tartom ésszerű kompromisszumnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest