Új hozzászólás Aktív témák
-
csabika25
aktív tag
válasz
gazazegesz #28 üzenetére
Ezt a cikket nem az IT.News.os kollégák írták, hanem a Napi Gazdaság újságírója, amit több online portál átvett. Nem is gondoltam bele, hogy itt is meg fog jelenni a cikk. De itt van lehetőségem reagálni rá, máshol nincs. Egyébként a cikkben az azonosítást elfogadhatónak tartottam, ezt le is írtam. A hitelesítést kritizáltam és a beadványok hitelességének biztosítását.
A kérdésedre: minden körülmények között a magyar terminus technicus használata mellett vagyok. Amikor cikket írok vagy előadást tartok általában úgy használom a fogalmakat, hogy magyarul írom le, utána zárójelben, a tisztánlátás miatt angolul is leírom.
A mobiltelefont én ebben az esetben eléggé birtokalapúnak tartom. De az én véleményem szerint az igazi az lenne, ha egy tanúsítványalapú beléptetés lenne (TLS) és minden beadványt elektronikusan aláírnának. Ehhez kéne egy intelligens kártya, rajta két tanúsítvány. Ez tök jól működik Szlovéniában és Észtországban is. De Mo-on a mobilt tartom ésszerű kompromisszumnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tesla topik
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- iPad topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismét tisztázta ohiói terveit az Intel
- További aktív témák...
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP Elite Dragonfly G3, érintőkijelző ,i5-1235U ,16GB RAM ,512GB SSD, gyári garancia 2026.10.17-ig
- PlayStation Portal (garanciális) + AJÁNDÉKOK, csere is
- Dell Latitude 9520 27% ÁFA , i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD ,1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th, i5-1135G7 ,16GB RAM , 256GB SSD, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest