- Kompakt vízhűtés
- Dell notebook topic
- ASUS notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen asztali médialejátszót?
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabika25
aktív tag
válasz
gazazegesz #28 üzenetére
Ezt a cikket nem az IT.News.os kollégák írták, hanem a Napi Gazdaság újságírója, amit több online portál átvett. Nem is gondoltam bele, hogy itt is meg fog jelenni a cikk. De itt van lehetőségem reagálni rá, máshol nincs. Egyébként a cikkben az azonosítást elfogadhatónak tartottam, ezt le is írtam. A hitelesítést kritizáltam és a beadványok hitelességének biztosítását.
A kérdésedre: minden körülmények között a magyar terminus technicus használata mellett vagyok. Amikor cikket írok vagy előadást tartok általában úgy használom a fogalmakat, hogy magyarul írom le, utána zárójelben, a tisztánlátás miatt angolul is leírom.
A mobiltelefont én ebben az esetben eléggé birtokalapúnak tartom. De az én véleményem szerint az igazi az lenne, ha egy tanúsítványalapú beléptetés lenne (TLS) és minden beadványt elektronikusan aláírnának. Ehhez kéne egy intelligens kártya, rajta két tanúsítvány. Ez tök jól működik Szlovéniában és Észtországban is. De Mo-on a mobilt tartom ésszerű kompromisszumnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rack bontás vagy egyben eladó HomeLab
- HP Compaq Elite 8300 USDT - 16GB DDR3 - i7-3770
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4710MQ I 16GB I 500SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-480M I 4GB I 128SSD I 12,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest