- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
''A fantasztikus jrpg -t meg jácca akinek arra van szüksége hogy 3 kombót nyomogasson és ,fél óránként meg el lőjje a nagy skillt , mert kb erről szólnak.''
latom te is ertesz hozza...szerintem te meg nem jatszottal jo jrpgvel vagy egy epikus sztoriju kalandgammel ps2on(minek is, menjel kvek4ezni
)... kicsit contentben veri az europai/amcsi fos gameket a japan muveszi-contentdus gamezok, max amit meg megerthetek, hogy a STILUS nem tetszik, ez meg okes lenne, sokak gyomra nem veszi be az azsiai stilust... de ezen olyan jot rohogtem...
nemely jatek olyan szinten foldhozb4sz a filozofiai, szociologiai kerdeseivel, hgy csak amulok... (namar ha leesik) dehat ezt meselhetem a teknoorult crytek endzsines emberkeknek... nem minden a grafika... ezert is lassan de eltavolodok a pcs gamingtol... naggyon keves az a gyongyszem pcre amiert erdemes lenne fejelszteni... most jott az obli(kivaloan fut btw nalam 1280ban... mert nem az irigyseg beszel belolem... dehogyis, csak a tapasztalat)... nahajra... mikor lesz legkozelebb ilyen jokis game pcre??? varhatjuk... teknogame mindig is lesz... arra van igeny
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest